POKUŠAO SAM DA ZAŠTITIM DETE, DA NE OSTANE NA ULICI. ONDA SU ME UHVATILI ZA VRAT... Ispovest muža Nevene Jekić, koja je s decom izbačena na ulicu (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

drama u golubincima

POKUŠAO SAM DA ZAŠTITIM DETE, DA NE OSTANE NA ULICI. ONDA SU ME UHVATILI ZA VRAT... Ispovest muža Nevene Jekić, koja je s decom izbačena na ulicu (FOTO)

- Pokušao sam da ih sprečim da mi decu ostave na ulici, a završio u pritvoru - kaže Aleksandar Jekić, koji je sa suprugom i dvoje maloletne dece ostao bez krova nad glavom

Objavljeno: 10:30h

Nevena Jekić i njena porodica jutros su izbačeni iz svoje porodične kuće, te je ova porodica sa dvoje male dece (sin od 4 godine i ćerka od 12) ostala na ulici.

U 7 sati na njihova vrata su zakucali izvršitelji, praćeni sa preko 30 policajaca, i dali su joj 5 minuta da napusti svoju kuću. Podsećanja radi, Nevena nije dobila nijedan dokument kao dokaz da je izvršenje zakazano za danas.

NEVENA JEKIĆ I NJENA DECA IZBAČENI IZ KUĆE: Upali su u 7 jutros, NA KIŠI SMO, PLAČEMO, ODNELI SU NAM I PSA! (FOTO)

Nevenin muž Aleksandar uhapšen je jer nije hteo da se pomeri od kapije, i protiv njega je podneta krivična prijava "zbog pružanja pasivnog otpora".

MARŠ ODAVDE! Ovako je čovek koji je izbacio porodicu sa decom na ulicu odgovorio na pitanje ZAŠTO JE TO URADIO (FOTO)

Aleksandar je za Espreso.co.rs prepričao kako se sve dogodilo.

- Čuo sam galamu i bukvalno sam izašao u donjem vesu. Video sam gomilu policajaca, tražio sam im dokumenta za današnje iseljenje, međutim, na to su mi rekli da papira nema i da izvršenje mora da bude danas. Pajserom su razvalil kapiju i sa dve brusilice. Pokušao sam da ih sprečim da mi decu ostave na ulici. Dražao sam kapiju jer nisam imao drugog izbora. Nisam hteo da dam svoj dom, ali onda se njih 10 okomilo na mene, nisam imao kud. Preko 30 pripadnika MUP - a je bilo ispred naše kuce - priča nam Aleksandar i nastavlja:

SUZE I KLETVE UPLAKANE MAJKE: Nevena Jekić očajno posmatra kako KAMION odvozi sve stvari njene dece! (VIDEO)

foto: Filip Plavčić

- Krenuli su da mi savijaju ruku i nogu, dok me jedan od policajaca nije uhvatio rukama i napravio kragnu. Držao je dok bukvalno nisam počeo da se gušim. Nakon toga su me priveli. Ovo je sramota, uhapšen sam i dobio krivičnu prijavu jer sam branio svoju porodicu i svoj dom - završa Aleksandar.

ALEKSA (4) NE SHVATA DA SU GA ISTERALI IZ KUĆE, A ALEKSANDRA (12) JE U ŠKOLI I JOŠ NE ZNA ŠTA SE DESILO: Jeziva tragedija porodice Jekić!

Takođe, policajci su Aleksandru oteli telefon i obrisali snimak na kojem se vidi kako upadaju u dvorište.

Podsetimo, Nevena Jekić, kojoj se jutros život pretvorio u pakao, zvala je izvršitelja N. K., koji je bio prisutan tokom jutrošnjeg iseljenja, i pitala ga zašto su njene stvari na privatnom posedu Ulemeka.

Izvršitelj joj je na to rekao kratko: "Pa Branko ti čuva stvari!"

Nevena i njena porodica se pitaju:

- Da li je normalno da čovek koji me je ostavio bez krova na glavom, navodno čuva moje stvari na svom posedu?! Da li mu je potreban krevetac mog četvorogodišnjeg sina?! - očajna je Nevena.

(M. B./Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.