SRPKINJA ZA PRIMER: Leskovčanka ima 32 godine i sedmoro dece
Foto: Jugmedia

lepa priča

SRPKINJA ZA PRIMER: Leskovčanka ima 32 godine i sedmoro dece

Skoro svake druge godine u proseku po jedno dete, sva zdrava i lepa, vaspitana i dobri đaci, ona starija

Objavljeno:

Marina Cvetković iz Leskovca je sebi i državi Srbiji podarila sedmoro dece, četiri devojčice i tri dečaka. Ne žali se na svoj položaj iako porodica živi u iznajmljenom stanu, ali ne razume žene koje ne rode najmanje troje dece.

Prvo dete rodila sam sa nepunih 17 godina, ne znajući za strah od rađanja i obaveza. Slično je bilo i sa drugim i trećim, četvrtim. Kasnije mi se punila kuća po sopstevnoj želji, priča Marina Cvetković iz Leskovca, majka sedmore dece, 4 devojčice i tri dečaka.

Skoro svake druge godine u proseku po jedno dete, sva zdrava i lepa, vaspitana i dobri đaci, ona starija.

Tri devojčice od 15, 14 i 11 godina, kao i sina Milana od 9 godina rodila je u vanbračnoj zajednici, a ćerku Nikolinu (3,5), Nikolu od 22 meseca i Bogdana od 7 meseci u braku sa Markom. Najstarije devojčice poslednjih 6 godina žive sa ocem, a vikendom dolaze kod majke. Mi smo ih zatekli na okupu. Podstanarska kuća puna dece, više od tima za odbojku.

foto: Jugmedia

"Oduvek sam volela porodicu sa mnogo dece i san mi se ostvario. To je veliko bogatstvo. Zamislite, sedmoro mojih potomka uskoro će postati ljudi. Volela bih da ostarim pored njih, da gledma kako se udaju i žene, da čuvam njihovu decu", ne krije Marina osmeh sa usana i ljubav iz očiju.

Nije uvek bilo lako, ali ona ne želi o tom delu života da priča.

"Jedno vreme sam bila sama sa četvoro dece. Koža mi se od posla skidala sa ruku, ali moja deca su morala da imaju sve što im je potrebno".

Ostatak priče čitajte na Jugmedia.rs.

(Espreso.co.rs / Jugmedia)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.