KATASTROFALNO NEVREME STIGLO U SRBIJU: Oluja u Staroj Pazovi rušila sve pred sobom, uništeno više od 500 spomenika na groblju!
Foto: Printscreen Facebook

nepogoda!

KATASTROFALNO NEVREME STIGLO U SRBIJU: Oluja u Staroj Pazovi rušila sve pred sobom, uništeno više od 500 spomenika na groblju!

Prema rečima direktora JKP "Čistoća" Jovice Gagrice, ukupno je oštećeno ili potpuno srušeno 532 spomenika, a najviše u Golubincima, zatim u Staroj Pazovi, dok se sporadični slučajevi beleže u Starim Banovcima i Belegišu

Objavljeno:

Na teritoriji Opštine Stara Pazova nevreme je delimično ili potpuno oštetilo spomenike na grobljima, a ima i spomen obeležja koja su potpuno srušena.

JELENA MILIĆ ODLAZI IZ SRBIJE! Kao lekar, ne mogu više da podnesem korupciju! (VIDEO)

Prema rečima direktora JKP "Čistoća" Jovice Gagrice, ukupno je oštećeno ili potpuno srušeno 532 spomenika, a najviše u Golubincima, zatim u Staroj Pazovi, dok se sporadični slučajevi beleže u Starim Banovcima i Belegišu.

Ekipe ovog preduzeća su na terenu i rade na čišćenju prilaznih staza i uklanjanju stabala koja su pala, a prema rečima nadležnih, ekipe istovremeno utvrđuju koji spomenici su oštećeni, tako da će se u toku iduće sedmice znati na koji način će porodicama preminulih biti nadoknađena šteta, odnosno na koji način će spomenici biti vraćeni u prvobitno stanje.

(Espreso.co.rs / RTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.