FALI TI JEDAN PAPIR! Nisu mu overili knjižicu, NOVOSAĐANIN PORAZBIJAO SVE! (FOTO)
Foto: Facebook / NSU-Uživo sa novosadskih ulica

ODLEPIO

FALI TI JEDAN PAPIR! Nisu mu overili knjižicu, NOVOSAĐANIN PORAZBIJAO SVE! (FOTO)

Nepoznati muškarac porazbijao je oko 10.30 stakla na ulazu u novosadsku filijalu Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje na Žitnom trgu

Objavljeno:

Prema navodima svedoka, muškarac je vidno besan zbog toga što nije uspeo da overi zdravstvenu knjižicu jer mu je nedostajao jedan papir, tzv. slučaj "FT1P", dok je izlazio iz šalter-sale Fonda porazbijao sve staklene površine koje su mu se našle na putu.

Obezbeđenje u Socijalnom nije uspelo da ga zaustavi, a građani koji su se zatekli u sali su samo nemo posmatrali ili su čak pozdravili uzvicima odobravanja njegov gest. Portal “021” navodi da je muškarac potom izašao iz zgrade i otišao u pravcu Ulice vojvode Bojovića, a ubrzo je došla policija koja je obavila uviđaj.

Pošto su RFZO-u poznati podaci počinioca, može se očekivati da će ga policija pronaći i podneti prijavu za oštećenje javne imovine ili remećenje javnog reda i mira. Novosadski portal ističe da “Novosađani godinama dane izgube zbog loše organizacije rada Fonda, a to najbolje pokazuje što se svako jutro ispred zgrade stvaraju veliki redovi”.

(Espreso.co.rs / 021.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.