Jako nevreme pokosilo SRBIJU! U Beogradu povređeno i DETE, nestao muškarac (VIDEO)
Foto: Printscreen

haos

Jako nevreme pokosilo SRBIJU! U Beogradu povređeno i DETE, nestao muškarac (VIDEO)

Jak olujni vetar praćen kišom za samo desetak minuta zahvatio je Šabac, Novi Sad, Rumu i Sremsku Mitrovicu. Nevreme sa kišom pogodilo je i Beograd

Objavljeno: 18:35h

Tokom nevremena u Beogradu povređeno je nekoliko ljudi, ali bez težih posledica, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Lekarske ekipe intervenisale su u Borči, Novom Beogradu i Zemunu.

U Borči je povređen dečak od pet godina kome je pala grana na glavu. Prevezen je u Urgentni centar i njegovo stanje je stabilno.

Lekari Hitne pomoći primili su i poziv zbog povrede glave koju je drugi stanovnik Borče zadobio kada ga je usled jakog vetra udario prozor.

U Ulici trešnjin cvet u Novom Beogradu jedna osoba je povređena kada joj je kapija pala na leđa, a u Zemunu je lekarska pomoć bila potrebna stanovniku na koga je pala grana.

Jak vetar prevrtao je kontejnera na naplatnoj rampi u Vrčinu, a na Novom Beogradu je čupao drveće, prenose mediji.

Oko 14 časova u Novom Sadu i Beogradu duvao je vetar od preko 100 kilometara na čas, a u Šapcu i Zrenjaninu vetar je nosio krovove sa zgrada.

Tokom oluje koja je pogodila Beograd je kod Lida na Dunavu nestao muškarac koji se nalazio u čamcu, a za njim se i dalje traga, rečeno je Tanjugu u Birou za komunikacije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Nesreća se dogodila oko 14.20 časova.

Rečna policija nalazi se na terenu i aktivno traga za muškarcem.

Kako je rečeno, zasad nije lociran ni čamac. Saobraćaj se na beogradskom aerodromu, posle kratkotrajnog nevremena, normalno odvija, a jedan let je preusmeren i avion je sleteo na aerodrom u Sofiji.

Jak olujni vetar koji je zahvatio region Šapca oko 13.30 naneo je štete poljoprivrednim usevima i stambenim objektima, a četvorospratna zgrada u neposrednoj okolini autobuske stanice u centru grada je u jednom minutu ostala bez krova,.

Deo Šapca trenutno nema struju.

Oni ističu da je u selima u ravničarskom delu Mačve vetar nosio cele konstrukcije krovova a u samom gradu je polomljeno više stabala.

U ovom trenutku nije poznato da li je bilo povređenih i kolika je materijalna šteta, a nevreme i dalje traje.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.