PITALA SAM LEZBIJKE NA PRAJDU koja im je ministarka NAJSEKSI: Jedna je prekrila uši drugoj, a onda MI JE REKLA!
Foto: Beta/Filip Plavčić

a koja je vama?

PITALA SAM LEZBIJKE NA PRAJDU koja im je ministarka NAJSEKSI: Jedna je prekrila uši drugoj, a onda MI JE REKLA!

Ana Brnabić, Nela Kuburović ili Jadranka Joksimović - jedna je ubedljivo pobedila!

Objavljeno:

Na današnjoj Paradi ponosa pitali smo devojke koje vole devojke koja im je naša najlepša i najzgodnija ministarka, da li je to možda premijerka Ana Brnabić, inače deklarisana lezbijka, ministarka pravde Nela Kuburović ili možda ministarka evropskih integracija Jadranka Joksimović.

Evo šta su nam rekle:

- Nisam sigurna ko su Joksimović i Kuburović, a i ne vidim ih ovde, ali zato za Anu Brnabić mogu reći da mi je i danas, kao i do sada, uvek bila naša najprivlačnija političarka, otkad se ona pojavila na političkoj sceni shvatila sam da se "ložim" na žene koje su na visokoj funkciji! - rekla je jedna od učesnica Parade.

foto: Reuter

- Jadranka, to je ona sa plavim očima? Znam, ima lepe usne, ali nije moj tip. Zgodna je i lepo izgleda, ali sam ja više za Anu Brnabić, mene oduševljava njena hrabrost, stav, kod nje je presudna harizma, a ona je ima, što mi je kod žene najprivlačnije - obajsnila je jedna devojka.

foto: Marina Lopičić

Dok smo šetali i posmatrali parove koji se grle, ljube, drže za ruke, moglo se čuti kako komentarišu da je "lep osećaj kada šetaš svojim gradom i slobodno držiš za ruku svog partnera".

foto: Espreso.co.rs

Tako smo naišli na dve simpatične devojke u majicama sa natpisom "Šetam za promenu", koje smo prekinuli usred strasnog poljupca da bi ih slikali, međutim, rekle su da su tu da podrže svoje saborce ali da ipak svoju vezu kriju od roditelja, tako da ne žele da to neko vidi.

Na postavljeno pitanje lepa plavuša je svojoj partnerki rukama pokrila uši i rekla:

- Ona ovo ne sme da čuje, iako ima puno poverenje u mene i nije ljubomorna, ali ipak, bolje je ovako. Meni je ta Nela Kuburović toliko seksi i privlačna, da je to neopisivo! - našta smo se svi nasmejali, dok je njena devojka ostala zbunjena jer nije ništa čula.

foto: Fonet

Još dosta devojaka se složilo da je Nela definitivno pobednica među političarkama što se fizičkog izgleda tiče, a da je Ana Brnabić najšarmantnija, i kompletnija jer ima sve što čini jednu ženu privlačnom. Zato je ona, odmah posle Nele, na drugom mestu. Jadranka je ipak zazuzela treće mesto, i po komentarima smo shvatili da nije toliko privlačna ženskom polu.

foto: Marina Lopičić

Šta vi mislite, koja je naša najlepša političarka?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.