Želim gaćice koje si nosila 2-3 dana: Prodavala sam matursku haljinu, a pokupila manijaka! (FOTO)

otvarajte oči

Želim gaćice koje si nosila 2-3 dana: Prodavala sam matursku haljinu, a pokupila manijaka! (FOTO)

U glavi mi se vrzmalo - šta ako me nađe? Šta ako počne da me prati? Šta ako pokuša da me siluje?
Objavljeno:

Maturska haljina visi u ormanu, skuplja prašinu... Sigurno je više neću oblačiti... Hm, slikaću je, okačiću je na neki sajt da pokušam da je prodam. Od tih parica kupiću sebi neku novu krpicu.

Privatna arhiva
Eh, kad bi sve bilo tako jednostavno. Da ti sajtovi služe samo za prodaju i kupovinu stvari, svet bi bio idealno mesto. Međutim, tamo je veoma lako nabasati na - manijake. Upravo to mi se i dogodilo. - Ćao, želeo bih od tebe da kupim gaćice koje si nosila dva-tri dana - tako je glasila prva poruka.
Printscreen
Gledam i ne verujem! Od šoka razgoračim oči i već dotičnom psujem sve po spisku. Ipak, odlučim se na dalju konverzaciju. Šta ću, novinar sam, zanima ko je, šta se krije iza svega... Pitam ga šta ga toliko pali u ženskom nošenom vešu? - Moja satisfakcija je što jednostavno osećam miris onoga što obožavam i želim, kaže on.
Mislim se, blago tebi. U daljem razgovoru tvrdi kako je normalan tip, da nije ludak i da ima devojku koju obožava. Posle nekoliko poruka ipak poludim i oteram ga dođavola. Već sutradan, tri sata posle ponoći moj telefon počinje da zvoni. Javim se, a neko stenje s druge strane žice. Bio je uporan mesec dana dok nisam prijavila uznemiravanje. Tad se smirio. Iskreno, nije mi bilo svejedno. Takvi tipovi lako mogu doći do imena i prezimena, pa čak i do adrese. U glavi mi se vrzmalo - šta ako me nađe? Šta ako počne da me prati? Šta ako pokuša da me siluje?
Printscreen/Limundo
Nisam smela da se vraćam kasno uveče kući. Osvrtala sam se svaki put kada se približim kući. Sama nisam smela ni do prodavnice. Budala mi je uterala strah u kosti. Ipak, njega sam se rešila. Barem se nadam da jesam. I taman se smirim, kad ono - evo ga drugi! - Ćao, interesuju me najlon čarape, ali ne nove, već nošene ako imaš. Voljan sam da platim 3.000 dinara za jedan par.
Printscreen
Mislim se - je l` ovo skrivena kamera, da li se to neko zeza sa mnom? Zahvalim mu se na ponudi i kažem da nisam raspoložena za taj vid saradnje. S ovim drugim manijakom sam imala više sreće nego sa prvim - više me ništa nije pitao. P.S. Svi su me zezali. Svima je bilo smešno što imam svog privatnog manijaka. E pa, meni nije bilo. I to njih dvojicu! Ne bih ih poželela nikome, pa ni najvećem neprijatelju! (Suzana Trajković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.