Oglasili se iz Slagalice! OPTUŽILI SU IH DA NAMEŠTAJU KVIZ, A OVO JE NJIHOV ODGOVOR
Foto: Printscreen/youtube

prevare nema?

Oglasili se iz Slagalice! OPTUŽILI SU IH DA NAMEŠTAJU KVIZ, A OVO JE NJIHOV ODGOVOR

Nikada se nijedan takmičar nije požalio da je prevaren za ovih 25 godina, koliko emisija postoji - kažu iz Slagalice

Objavljeno:

Povodom prašine koja se podigla u javnosti da kviz "Slagalica" vara učesnike i gledaoce u igri "Igra slova", oglasili su se i urednici ovog popularnog kviza.

Da li je ovo dokaz da je Slagalica - PREVARA? SNIMAK KOJI JE BACIO SENKU NA OVAJ KVIZ (VIDEO)

Urednica emisije Slavića Ćirović rekla je da nikakva prevara nije u pitanju, pitajući se šta je prevara u tome da se ponovi ista kombinacija slova.

- Ne postoji nikakav argument za prevaru. Naše je pravo da utvrđujemo pravila igre i nikoga ne obmanjujemo. U pitanju je čista slučajnost, kakva je tu naša korist, koga mi tu varamo? Te kvalifikacije o prevarama su jako zlurade, da ne želim da komentarišem - rekla je Ćirović.

- Igramo se na način koji smo propisali, nikada se nijedan takmičar nije požalio da je prevaren za ovih 25 godina, koliko emisija postoji. Što se tiče toga da oni sami zaustavljaju slova govoreći "stop", to ima svoju svrhu. Možemo i mi sami da zaustavimo slovo, nije nikakav problem. Ali postoji razlog. Svaki zadatak mora da se čuje, jer postoje ljudi koji imaju problem sa vidom, i njima je značajno da čuju sve što se dešava u emisiji - navodi Ćirović i dodaje da je nemoguće da se u emisiji koja traje toliko godina, ne ponovi ista kombinacija.

- Može da se pojavi dva puta isto pitanje. Zašto da ne. Postoji na primer, 610 pitanja u igri "Ko zna zna", kako je moguće da se nikada ne pojavi isto pitanje za toliko godina. Isto je i drugim igrama. Nikada ne bismo ponavljali pitanja u istom ciklusu, ali kada prođe izvestan period, zašto da ne - zaključuje urednica kviza "Slagalica", Slavica Ćorović.

Podsetimo, kviz "Slagalica" izazvao je kod brojnih gledalaca sumnju u regularnost takmičenja, jer, kako kažu, u igri u kojoj takmičari navodno biraju slova, govoreći stop-stop, mašina zapravo izbacuje unapred spremljene kombinacije.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.