HIT NABAVKA GRADSKE ČISTOĆE: Kupuju spinere, antistres loptice, USB-ove od bambusa... A koliko to košta?
Foto: Reuter

reklamni materijal

HIT NABAVKA GRADSKE ČISTOĆE: Kupuju spinere, antistres loptice, USB-ove od bambusa... A koliko to košta?

Spineri, antistres loptice i kišne kabanice samo su neke od stvari koje će beogradska "Gradska čistoća" koristiti u reklamne svrhe

Objavljeno:

Ovo preduzeće raspisalo je javnu nabavku promotivnog materijala za potrebe reprezentacije, ali nije poznato koliko će novca biti odvojeno za ovu kupovinu.

Prema navodima iz konkursne dokumentacije, u cilju promocije "Čistoće", osim hemijskih olovaka, notesa i privezaka, koje se mogu podvesti pod uobičajene stvari koje firme koriste za promociju, na spisku planiranog materijala nalaze se i dodatni gedžeti za relaksaciju i zabavu, poput spinera i antistres loptica, pišu "Novosti". Takođe, ovo preduzeće ima u planu da se snabde pernicama, rančevima i drvenim bojicama, najverovatnije namenjenim najmlađim sugrađanima.

Oko 500 setova reketa za plažu i loptica, plastični držači za olovke u obliku kante, kao i 250 USB-a od bambusa, sa logotipom preduzeća potražuje se u javnoj nabavci. Takođe, kupovina rekvizita obuhvata i 500 kačketa, notesa od plute, setova za pisanje, kabanica za kišu u plastičnoj kugli.

Ipak, na pitanja koje su "Novosti" uputile preduzeću o tome koliki će budžet biti izdvojen za ovu nabavku, kao i kako će nabavljene stvari biti rapoređene i kome, ovaj list odgovore nije dobio.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.