ČUVENI ATINSKI ADVOKAT UMEŠAO PRSTE! Slučaj Zakintos dobija obrt?
Foto: Reuters

nove strategije!

ČUVENI ATINSKI ADVOKAT UMEŠAO PRSTE! Slučaj Zakintos dobija obrt?

"Sad krećemo u Avlonu, gde se nalazi zatvor za maloletnike, gde meru pritvora izdržavaju mlađa punoletna lica - Miloš Ilić, Nemanja Petrović i Stefan Stojanović", navela je advokatica

Objavljeno:

U slučaj “Zakintos” uključio se poznati atinski advokat krivičar Aleksios Kougijas, pored još dva advokata iz Beograda i sa Zakintosa.

ŠTRAJK SE NASTAVLJA: Radnici Goše nisu dobili uplatu!

Oni su danas ponovo posetili trojicu osumnjičenih Srba, koji su kao mlađi punoletnici smešteni u pritvrske jedinice zatvora u Avloni, prenela je Tanjugu beogradski branilac u ovom slučaju Zora Dobričanin Nikodinović.

"Sastala sam se danas sa najpoznatijim advokatom krivičarem iz Atine Aleksiosom Kougiasom u njegovoj kancelariji i sa kolegom Lefterisom iz Zakontosa, i svi zajedno smo analizirali do sada prikupljene dokaze. Dogovorili smo se o strategiji i ciljevima odbrani naših klijenata u slučaju 'Zakintos'", navela je Dobričanin Nikodinović.

foto: Profimedia

Ona je napomenula da je zadovoljna stručnošcu kolega i njihovom agilnošću u ovom slučaju kojem, kako je napomenula, pristupaju sa puno pažnje i razumevanja, kao i kolegijalnim poštovanjem koje joj ukazuju kao koleginici iz Srbije i čije mišljenje i ideje u potpunosti uvažavaju. "Sad krećemo u Avlonu, gde se nalazi zatvor za maloletnike, gde meru pritvora izdržavaju mlađa punoletna lica - Miloš Ilić, Nemanja Petrović i Stefan Stojanović", navela je advokatica. Dušan Ranković i Miloš Senić, takođe osumnjičeni u ovom slučaju, nalaze se u drugim zatvorima u Grčkoj. Osumnjičenima je nakon incidenta određen pritvor do početka suđenja, koji po grčkim zakonima može da traje do 18 meseci. Druga dvojica srpskih državljana, koja su takođe osumnjičena u ovom slučaju, puštena su da se brane sa slobode.

foto: Printscreen

Mladićima se na teret stavlja krivično delo saučesništvo u ubistvu izvršeno u noći između 7. i 8. jula kada je u tuči u klubu "Bar kod" u mestu Laganas na smrt pretučen američki student Bakari Henderson (23). Istraga, koja je u toku, treba da utvrdi pojedinačni stepen krivice i umešanosti u ovo delo svakog osumnjičenog ponaosob, što znači da bi i kvalifikacija dela u odnosu na svakog od njih mogla da bude izmenjena do podizanja optužnice. Kako je najavljeno, suđenje za ovo delo onima koji budu optuženi održavaće se u grčkom gradu Partasu.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.