UNUKU MI TUKU U GLAVU SAMO ZATO ŠTO NEMA RODITELJE: Pismo iz Srema koje je dobila Aleksina mama LEDI KRV U ŽILAMA (FOTO)
Foto: Facebook

užasna neman zvana vršnjačko nasilje

UNUKU MI TUKU U GLAVU SAMO ZATO ŠTO NEMA RODITELJE: Pismo iz Srema koje je dobila Aleksina mama LEDI KRV U ŽILAMA (FOTO)

Ne znam šta da radim, kako da se postavim? Da li da uzmem pravdu u svoje ruke?

Objavljeno:

Dragana Janković, majka dečaka Alekse, koji se zbog vršnjačkog nasilja koje je trpeo ubio 2011. godine svedok je mnogo sličnih priča, jer od kada je aktivista za borbu protiv nasilja u školama, njoj se brojni roditelji ali i žrtve nasilnika javljaju sa svojim iskustvima

I tek što je dečak iz Vojvodine šokirao svojim pismom (pročitajte ga OVDE), u kom je priznao da su mu "skoro izvadili oko" u školi, dok je trpeo batine, sada se pojavila nova ispovest, koja prilično šokira!

Njoj je stigla poruka od bake jedne devojčice, koja trpi nasilje i udarce u glavu - samo zato što nema roditelje (???!!!).

Pročitajte poruku koju je nesrećna žena napisala sa pitanjem: da li da uzmem pravdu u svoje ruke?

Ne znam ni sama. Ali, eto makara da neko čuje. Imam unuku od 12 godina koja je izložena vršnjačkom psihičkom nasilju. Doselili smo se iz Zemuna u malo mesto u Sremu. Nije prihvaćena od strane vršnjaka jer je lišena roditeljskog staranja. Živi sa mnom i dedeom. Deca je izbegavaju, zadirkuju, njenu majku nazivaju pogrdnim imenima, a sve to čuju od svojih roditelja. Povlači se u sebe i nema s kim da se druži... Odličan je đak i nastavnici imaju samo reči hvale za nju. Ali, to kao da decu još više podstiče da je odbacuju. Jednom je čak dobila i udarac u glavu, zbog čega se obratila razrednom. Sa tim detetom je obavljan razgovor, i na tome se završilo. Ne znam šta da radim, kako da se postavim? Da li da uzmem pravdu u svoje ruke?

foto: Printscreen

Šta vi kažete - kako se boriti sa ovim slučajevima?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.