Sedela je na plaži, a svi su gledali u ODVRATNU STVAR KOJU JE RADILA: Zbog toga svi MISLE da je Srpkinja (VIDEO)
Foto: Printscreen/Dailymotion

nekultura!

Sedela je na plaži, a svi su gledali u ODVRATNU STVAR KOJU JE RADILA: Zbog toga svi MISLE da je Srpkinja (VIDEO)

Turisti, zgroženi ovim postupkom, odlučili su da ovekoveče ovaj trenutak

Objavljeno: 19:29h

U Pantelejmonasu u Grčkoj, jedan muškarac je napravio snimak, koji naizgled deluje sasvim uobičajeno. Devojka, namazana uljem za sunčanje, čita knjigu i uživa u sunčanom danu na plaži. Gospođica (ili gospođa) gricka semenke, što složićete se, nije ništa neobično.

Međutim, ukoliko se bolje zagledate, shvatićete da ljuspe od semenki ova "dama" baca ni manje ni više nego na šljunak pored ležaljke. Turisti, zgroženi ovim postupkom, odlučili su da ovekoveče ovaj trenutak, kao podsetnik svima koji se ponašaju slično. Plaža, ili bilo koji deo prirode je mesto gde svima treba da bude lepo, a to će se postići ukoliko o njoj svi vodimo računa.

Iako se na snimku se može čuti da je u pitanju "dama Makedonka" i da to radi "već pola sata", ne možemo sa sigurnošću tvrditi odakle je turistkinja.

Ipak, komentari ispod videa su raznoliki. Prednjače oni u kojima se osuđuje devojka zbog svog ponašanja. Međutim, kako neki kažu, na plaži su viđali i mnogo gore prestupe od ovog. Ima sa druge strane i onih koji smatraju, da bez obzira na sve, nije dozvoljeno snimati nekoga bez njegovog znanja i odobrenja, jer svako ima pravo na privatnost.

U nekim od komentara pojavljuju se i tvrdnje da je "očigledno u pitanju Srpkinja" i da "ovako nešto može da uradi samo Balkanac".

Šta vi mislite o ovome i da li ste prisustvovali sličnoj, ili čak goroj situaciji?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.