Pitali smo građane Jagodine šta misle o Palminom besomučnom deljenju novca - I IMALI SU ŠTA DA KAŽU!
Foto: Filip Plavčić, Marina Lopičić, Google Earth

espreso anketa

Pitali smo građane Jagodine šta misle o Palminom besomučnom deljenju novca - I IMALI SU ŠTA DA KAŽU!

Neki su besni, drugi imaju pomešana osećanja!

Objavljeno:

Svi smo u čudu ovih dana nakon snimka koji kruži društvenim mrežama, gde Dragan Marković Palma, gradonačelnik Jagodine, deli i šakom i kapom novčanu pomoć Jagodincima!

3.000 ZA GOSPODINA, DVE ZA GOSPOĐU I POSAO ZA SINA: Palma deli šakom i kapom, ovo je nešto najjače što je ikad izašlo na internetu! (VIDEO)

Njemu su se, na skupu penzionera, obratili za pomoć građani koji su otvorili dušu, požalili se na svoje muke, male penzije i lošu situaciju u porodici.

Tako je Palma, u zavisnosti od nevolje, na licu mesta stručno procenio težinu problema koji ih je snašao, pa im je u skladu sa tim "dodelio" 2.000 ili 3.000 dinara!

foto: Marina Lopičić

Sada mnogi dolaze da pokucaju za pomoć na vrata svog omiljenog gradonačelnika!

PRVO IH JE BILO NEKOLIKO I PALMA JE SVIMA DELIO KAPOM I ŠAKOM! Sad se skupilo 1.500 Jagodinaca koji prose pomoć od Dragana Markovića! (VIDEO)

Pitali smo Jagodince, koji to još uvek nisu uradili, da li i kada planiraju da se obrate za novčanu pomoć.

foto: Marina Lopičić, Youtube printscreen

Evo šta su nam rekli:

- Uzeo bih, naravno, nego recite vi meni, gde se dele te pare? Inače sam penzioner, primam neku bednu penziju od 12.000 dinara, i baš je lepo što se neko setio da nam pomogne! - rekao je ushićeno ovaj penzioner.

- Mogu vam samo reći da me ne zanima ni Palma, ni njegova pomoć - mislim da sam vam time sve objasnio! - rekao nam je besno jedan čovek.

- Mislim da je to stvarno sramota, maže oči narodu koji je gladan i bedan pa pristaje da se neko tako poigrava i deli siću kao da je čitavo bogatstvo u pitanju! - kazala je jedna Jagodinka.

- Sramota me je što živim u ovom gradu! Sve to što čujete i čitate nije istina, dobro je samo onima koji su angažovani u stranci, a za nas ostale nema ni para ni posla, jad i beda! - ispričala nam je ova žena iz Jagodine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.