GOLE SU JAHALE PA AUTOMOBILIMA U GIMNAZIJI! Go-go igračice ipak smenile direktora!
Foto: Dado Đilas

zbog zgražavanja javnosti

GOLE SU JAHALE PA AUTOMOBILIMA U GIMNAZIJI! Go-go igračice ipak smenile direktora!

Nakon Radenovićeve neopozive ostavke, za vršioca dužnosti direktora Gimnazije imenovan je Dragoslav Minić

Objavljeno: 15:00h

Direktor Gimnazije u Prokuplju Vučelja Radenović podneo je ostavku dve nedelje nakon skandaloznog skupa u dvorištu škole, kada su igračice u donjem vešu izvodile performana na auto skupu.

U DVORIŠTIMA ŠKOLA GO-GO IGRAČICE I ROMSKA SVADBA, a šta kažu direktori iz Prokuplja na ovaj skandal!

Iako ostavku u zvaničnom zahtevu podnosi iz „ličnih i zdravstvenih razloga“, nezvanično se saznaje da je pravi razlog upravo ovaj performans koji je naišao na najširu osudu i zgražavanje javnosti.

foto: Printscreen

Nakon Radenovićeve neopozive ostavke, za vršioca dužnosti direktora Gimnazije imenovan je Dragoslav Minić, profesor fizičke kulture u Medicinskoj školi.

foto: Dado Đilas

Kako saznajemo, sastanak Školskog odbora nije protekao glatko a neporedno pre sednice predsednica odbora Maja Jovanović podnela je ostavku.

Direktor prokupačke gimnazije tada je izjavio da su do sada korektno sarađivali sa Udruženjem ekstremnih sportova Toplice koje je u dvorištu te škole organizovalo više karting vožnji automobila.

foto: Printscreen

- Karting izložba je organizovana na osnovu ugovora koji imamo sa tim Udruženjem, a u ugovoru nije bilo nastupa go-go igračica, tako da se to sve događalo mimo našeg znanja i odobrenja - rekao je Radenović.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.