Brat mi se oženio muslimankom iz Novog Pazara: Otišli smo u restoran, bilo je divno, ali kad smo poručili PIĆE, usledio je ŠOK! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

ispovest miljane iz loznice

Brat mi se oženio muslimankom iz Novog Pazara: Otišli smo u restoran, bilo je divno, ali kad smo poručili PIĆE, usledio je ŠOK! (FOTO)

Milijana iz Loznice podelila je mišljenja javnosti kada je na svadbi svog brata doživela nešto što je ostavilo u dubokom šoku

Objavljeno:

Tridesetsedmogodišnja Lozničanka odlučila je da sa drugima podeli svoje neprijatno iskustvo sa svadbe svog brata, a nije ni slutila da će izazvati oštre, ali i oprečne reakcije javnosti.

Ispovest Milijane prenosimo u celosti:

“Htela sam da podelim iskustvo koje mi se desilo, kojeg se ne stidim, ali ne znam koliko su pametne odluke mog brata. Molim vas da ne objavite moje prezime, jer živimo u maloj sredini.

Moj brat se upoznao sa sadašnjom ženom na početku studija, a nedavno su odlučili da se venčaju. Ona je poreklom iz Novog Pazara. Odmah da se zna da nemam ništa ni protiv koga, ali mi potičemo iz patrijarhalne porodice i bili smo zatečeni svadbom.

Prvo, oni su imali klasično venčanje u Beogradu u subotu. Mlada je iz bogate porodice i njeni su hteli da se napravi veliko venčanje. Venčanje nije bilo u crkvi. Išli smo u restoran. Divno su aranžirali sve. Odmah da dodam i da mi nismo s njima ugovarali ništa oko veselja.

foto: Ilustracija/Pixabay

Ono što nas je sve iznenadilo desilo se kad smo naručivali piće.

Rekli su pivo – nema. Za rakiju – nema.

Na svadbi se nije služio alkohol!

Kad se nismo prevrnuli… Ne treba nama da se opijamo već da nazdravimo. A dobro znam da muslimani po Bosni i Srbiji piju alkohol. A onda me je ova odluka začudila, jer je moj brat mladoženja.

Brat se pravi lud, neće da komentariše, a mi isto tako ćutimo. Posebno što je čudno je da njeni žive u inostranstvu i da su ovde došli da pljunu pare za svadbu. A mi ostadosmo suva grla.

Ne znam je li to normalno, ali ako žele moderan brak… onda zašto moramo piti sokiće???? Zanima me šta misle drugi ljudi o ovom. Želim da proširim svoje vidike!

(Espreso.co.rs/ Izvor: kreativan.novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.