CECINA PORUKA O OBAVEZNOJ VAKCINACIJI DECE NAIŠLA NE VELIKI ODJEK! Mnogi podržavaju ovaj stav!
Foto: News1/Filip Plavčić

poziv naciji

CECINA PORUKA O OBAVEZNOJ VAKCINACIJI DECE NAIŠLA NE VELIKI ODJEK! Mnogi podržavaju ovaj stav!

Najveća srpska zvezda ekskluzivno za naš portal objasnila je zašto roditelji treba da vakcinišu svoju decu

Objavljeno:

Javnost u Srbiji podelila se na one koji podržavaju vakcinaciju dece i na one koji su striktno protiv iako je predviđena kazna za njih 150.000 dinara. U celu raspravu i zbunjenost građana javljale su se i razne polu poznate ličnosti i pozivale na nevakcinaciju.

Na sve ovo odreagovala je i Ceca Ražnatović koja je bila vrlo jasna po ovom pitanju i pozvala roditelje da vakcinišu svoju decu jer je to jako bitno:

CECA PORUČILA SRPSKOJ NACIJI: Ne primati vakcine je katastrofa i neznanje! Ne smemo dozvoliti da nam DECA UMIRU ZBOG TOGA!

Ne primati vakcine je društvena katastrofa i neznanje! Ne smemo dozvoliti da nam se deca zbog toga razboljevaju i umiru - kategorična je folk diva.

foto: Dragana Udovičić, Profimedia

Odmah nakon objavljivanja ovog teksta podigla se velika prašina u javnosti, a sudeći prema komentarima, Ceca je mnoge roditelje ohrabrila, a mnogima je i promenila stav.

- Ljudi će radi pomodarstva,mode i mnogo drugih novina sa zapada učiniti sve.U stanju su da ne vakcinišu decu sami zato što su u novinama pročitali da je neka "zvezda"izjavila da je to pogrešno.HAOS!!!! Dolaze nam poslednji dani.

- Konačno nešto pametno . Zahvaljujući vakcinacijama čovečanstvo je iskorenilo najgore viruse koji su brisali ljude kao tornado. Svi su pametni i prepametni, a kada se pojavi bolest od koje je dete na samrti onda hoće SVE, ali tada je kasno, i u tom slučaju je roditelj apsolutno kriv i odgovoran za sve što se detetu desi.

foto: Dragan Kadić

- Bez vakcinacije deca su osuđena na propast .... dečija paraliza, boginje i sve ostalo . Ove vegane, i prirodnjake treba k**** bez masti !!!

- Ne slušam njenu muziku, ali ovi stavovi su za poštovanje i dubok naklon. Svaka čast, gospođo Ražnatović.

- Žena ima mozga, za razliku od većine onih koji je po ovom pitanju napadaju.

Ovo su samo neki od komentara podrške, a nacija se polako budi iz mraka u koji je zapala i otvoreno počinju da se iskazuju stavovi i skida se mračni veo sa raznih teorija zavere!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.