TREBA DA TE JE SRAMOTA! Nebojša Krstić nastavlja da napada istoričara kome nisu pustili dete u avion JER JE AUTISTIČNO!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Dado Đilas

taj ne zna za stid

TREBA DA TE JE SRAMOTA! Nebojša Krstić nastavlja da napada istoričara kome nisu pustili dete u avion JER JE AUTISTIČNO!

Ovaj čovek se ne zaustavlja!

Objavljeno:

Nakon što je isprozivao istoričara Čedomira Antića da slučaj kada je njegovom autističnom sinu zabranjeno da leti avionom Er Srbije pretvara u "neukusnu samopromociju", i nakon što mu je istoričar u izjavi za Espreso.co.rs poručio da treba da se stidi, Nebojša Krstić nastavlja sa svojim reakcijama.

ZAPAMTI BOŽE, ZNA ŠTA RADI! Nebojša Krstić bezočno napao Čedu Antića DA SE NEUKUSNO PROMOVIŠE preko autističnog sina!

foto: Fonet

Tako je u današnjem tekstu u "Politici" njegova tema opet bio Antić i njegovo postupanje nakon što je i sam istoričar najavio tužbu protiv kompanije koja nije dozvolila da njegovo autistično dete otputuje na zakazano letovanje, jer je, navodno "bilo agresivno".

Krstić piše da je napisao "samo jednu rečenicu" i to nakon što je video treći intervju gdina Antića povodom ovog slučaja a potom dodaje:

- Moj se komentar uopšte nije bavio maloletnom osobom, već punoletnom, tačnije bavio se ponašanjem g.Antića. Pitao sam se: da sam ja u situaciji u kojoj se zatekao Antić, šta bih uradio? Da li bih, pre nego potražim pravni savet i eventualnu satisfakciju, pokušao da nađem rešenje problema u promeni vremena leta, promeni avio-kompanije ili vrsti transporta kako bih s porodicom otišao tamo gde sam naumio, ili bih istog trenutka krenuo na turneju po beogradskim redakcijama? Ja bih uradio ovo prvo. Međutim nisu svi ljudi isti - piše Krstić koji je na kraju izvinjava Antiću.

Da podsetimo, istoričar Čedomir Antić kaže da će nastaviti sa tužbom protiv Er Srbije jer njegovom autističnom sinu (11) nije bilo dozvoljeno ukrcavanje u avion te kompanije.

foto: beta

To je učinjeno uz obrazloženje da ne bi uznemirio ostale putnike.

Povodom saopštenja Direktorata civilnog vazduhoplovstva Srbije da nije bilo propusta nadležnih službi kada je dečaku sa posebnim potrebama onemogućeno da avionom Er Srbije leti od Beograda do Tivta, Antić je za rekao da će sud utvrditi ko je pogrešio.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.