NOVI SKANDAL NA ZAKINTOSU, POKRADENI TURISTI IZ SRBIJE: Ukrali su mi telefon dok sam spavao, a bio mi je ispod jastuka!
Foto: Youtube printscreen

ponovo...

NOVI SKANDAL NA ZAKINTOSU, POKRADENI TURISTI IZ SRBIJE: Ukrali su mi telefon dok sam spavao, a bio mi je ispod jastuka!

Još jedan u nizu slučajeva pljačke srpskih turista dogodio se u četvrtak ujutru, ovoga puta na Zakintosu, kada su provalnici ušli u vilu u Laganasu i iz dve sobe ukrali novac i telefone. Da stvar bude još gora, opljačkani su za to vreme bili unutra i spavali!

Objavljeno:

Reč je o grupi turista koja je prošle nedelje doputovala preko agencije specijalizovane za putovanja mladih i vili u kojoj je smešteno njih dvadesetak.

- Družili smo se na terasi na spratu do nekih pet, šest ujutru, a onda otišli da spavamo. Tri sata kasnije, kada se prvi od nas probudio, shvatili smo da je nas četvoro od ukupno šestoro u apartmanu ostalo bez telefona, a dvoje i bez para - pricaju mladi iz Despotovca.

Kako kažu, zbog velike vrućine ostavili su otvorena vrata od terase, misleći da u ranim jutarnjim satima ništa ne moze da se desi.

- Odatle su ušli u sobu u kojoj spava nas četvoro, dok u drugu nisu ulazili. Najgore od svega mi je što je moj telefon stajao ispod jastuka, ispod glave, a niko ništa nije čuo jer smo bili premoreni. Mora da su sve detaljno isplanirali, pretpostavljam da su nas gledali i dok smo bili na terasi - kaže V. N. (26).

Lopov-ili više njih, ušli su u još jedan, odakle su uzeli više stotina evra i vredne naočare.

- Primetili smo da nam fale i peškiri i šorts, ali smo ih istog dana našli bačene u žbunje - pričaju opljačkani mladići.

Kako im je novac uzet trećeg dana putovanja, mnogima je letovanje uništeno. Ipak, u agenciji nisu naišli na veliku podršku.

- Vodič nam je rekao da se to dešava i da u Laganasu nema policije, a da bi prijavljivanje u glavnom gradu bilo gubljenje vremena - razočarani su oni.

Ovo nije prvi put da su se turisti u Grčkoj, a među njima i oni iz Srbije, našli na meti lopova, ali je prvi put da nam ovakva vest dolazi sa Zakintosa.

Najviše krađa ove godine bilo je na Halkidikuju, a i iz našeg konzulata u Solunu potvrđeno je da ih nikada nije bilo toliko kao ove godine.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.