OVAJ ČOVEK JE POTPUNI CAR! Najluđi oglas, ali i najiskreniji iskidao INTERNET: "Ne, neću vam poslati TABLET"
Foto: Eyebloc / Youtube printscreen

hahahaha

OVAJ ČOVEK JE POTPUNI CAR! Najluđi oglas, ali i najiskreniji iskidao INTERNET: "Ne, neću vam poslati TABLET"

Bar se kod njega zna na čemu ste, nema laži, nema prevare

Objavljeno: 22:02h

Prodavci na internetu često znaju da "ulepšaju" svoju ponudu, pa poručioce umesto naručene haljine ili tableta na adresu u kutiji dočeka cepanica, kafa ili - ništa. Inspirisan time, ovaj prodavac rešio je da zaradi, sasvim iskrenim oglasom.

Za 400 dinara on prodaje - skulpturu cepanice drveta. U opisu ponude navodi da je "nekorišćena, neverovatno realnog izgleda, dimenzija 26,5x8 centimetara, napravljena od drveta sa vrlo malo dorade."

foto: Printscreen

- Ima puno praktičnih upotreba: može se staviti kao ukras u dnevnoj sobi, može se koristiti kao pravo drvo za potpalu (toliko je dobro urađeno), može se nositi u džepu kao vid samoodbrane, na njoj se može vežbati bubanj...Ova cepanica je toliko legendarna da je Lars Ulrich koristio kao doboš na snimanju albuma Lulu(najbolji album Metalike). Spustio sam cenu najviše što sam mogao, ovo je neverovatno jeftina ponuda - napisao je prodavac u opisu ove ponude.

On je čak i priložio video snimak na kojem pokazuje kako se cepanica može koristiti kao bubanj.

- Novac možete da mi pošaljete u koverti. Neću da vas zeznem i da vam pošaljem tablet, ne brinite se - napisao je ovaj prodavac.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.