AKO NE DATE BAKŠIŠ, ČEKAJU VAS BATINE! Neverovatan slučaj sa svadbe u Leskovcu! REKETIRALI TRUBAČE!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

AU!

AKO NE DATE BAKŠIŠ, ČEKAJU VAS BATINE! Neverovatan slučaj sa svadbe u Leskovcu! REKETIRALI TRUBAČE!

Prema priči još nekih očevidaca sa tg događaja, reketaši su posle obračuna pobegli sa mesta svadbenog veselja “glavom bez obzira”

Objavljeno:

Nepoznate osobe iz Niša pokušale su da reketiraju trubače, uz pretnju da će ih pretući ukoliko im ne predaju celokupan zarađeni bakšiš koji su zaradili od sviranja na jednoj svadbi u sredu u Leskovcu, ali su na kraju oni dobili batine.

Slučaj nije prijavljen leskovačkoj policiji, a reketaši nisu bili ni svesni da je gazda veselja angažovao jednu poznatu leskovačku agenciju za obezbeđenje koja je brinula o bezbednosti svatova, zvanica i muzičkog orkestra, ali kako bi se brinuli o javnom redu i miru.

STOKA, MARVA, ŠTA ĆE, TO NAVIKLO TAKO! Lane Gutović u JEDNOJ REČENICI objasnio zašto Srbima ide kako ide! (VIDEO)

foto: Damir Dervišagić

"Prišli su muzici, i uz verbalnu pretnju, ukoliko im predaju celokupan zarađeni bakšiš, da će ih sačekati negde na putu, pretući, uzeti im sav novac i kombi. U tom momentu umešalo se angažovano obezbeđenje i zamolili nasilnike da se pomere od muzike i napuste mesto gde se održava svadbeno veselje. Reketaši su raspravu nastavili sa obezbeđenjem uz pretnju fizičkim obračunom. Angažovano obezbeđenje svadbe nije moglo da problem reši mirnim putem jer su nasilnici nasrnuli na njih, što je na kraju rezultiralo prebijanjem reketaša“, ispričao je izvor Rominfomedie.

Prema priči još nekih očevidaca sa tog događaja, reketaši su posle obračuna pobegli sa mesta svadbenog veselja “glavom bez obzira”.

(Espreso.co.rs / Jugmedia / Rominfomedia)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.