Jovanu su u bolnici poslužili STARO SRPSKO JELO zbog kog je isprozivao ministra! A ŠTA BISTE VI REKLI DA VAM SERVIRAJU OVO? (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić/Ilustracija

užas!? ILI NE?

Jovanu su u bolnici poslužili STARO SRPSKO JELO zbog kog je isprozivao ministra! A ŠTA BISTE VI REKLI DA VAM SERVIRAJU OVO? (FOTO)

Pacijent je poručio Zlatiboru Lončaru da treba da ga bude sramota zbog ovakve ishrane pacijenata

Objavljeno: 10:32h

Na društvenim mrežama često možemo naići na statuse ljudi koji iz svoje nemoći iskazuju nezadovoljstvo trenutnim stanjem upravo tu, jer je to možda jedini način da ih neko čuje.

Tako se na Fejsbuku oglasio i Jovan Manojlović iz Grocke koji je očigledno boravio u nekoj od naših bolnica i bio u prilici da proba jedan "specijalitet" koji se često služi bolesnicima.

U pitanju je popara, koja je njega podsetila na nestašicu devedestih, pa je to ovekovečio slikom i zahvalio se aktuelnom ministru zdravlja, Zlatiboru Lončaru.

Uverite se i sami:

- Neću vam persirati nikako, jer to i ne zaslužujete. Treba da te bude sramota, Zlatibore Lončaru, prvenstveno zbog loših uslova u bolnicama gde se pacijenti oporavljaju od svakojakih bolesti i operacija, a zatim i zbog ishrane pacijenata.

Pa nisu ovo 90-e i nestašica, ako se sećas kako je bilo, pa da jedem poparu!

Hvališ se kako je sve super i sjajno, a evo ti dokaz, da nije baš tako. Ti si, i ostali sa tobom, velika bruka i sramota - požalio se izrevoltiran Manojlović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.