Zanemećete kad budete čuli ovu prelepu priču o Dunavu! (FOTO) (VIDEO)

SVE LEPOTE SRBIJE

Zanemećete kad budete čuli ovu prelepu priču o Dunavu! (FOTO) (VIDEO)

Život, snaga, čuvar vremena - sve što treba da znate o ovoj moćnoj reci
Objavljeno:

Jedna od najvećih reka u Evropi prolazi kroz Srbiju 588 kilometara, a njena moć i lepota ostavljaju bez daha. Ovo je priča o Dunavu, njegovoj snazi, lepoti i spajanju različitih delova Srbije. Srbija nikad nije bila lepša: Budite ponosni što živimo u ovakvoj zemlji! (FOTO) Netaknuta priroda, brojne biljne i životinjske vrste krase ovu reku celim njenim tokom. Na Fejsbuku je Turistička organizacija Srbije postavila neverovatan video koji je napravljen prilikom proputovanja kroz našu zemlju.

Printscreen/Facebook
- Imam više različitih imena. Imam više životnih oblika i mnogo lica. Mnogo različitih boja i različitih osećeja. Ja sam plodan, ja sam čuvar vremena. Ja sam izvor života. Ja sam Dunav - ovako počinje nezaboravna priča.
Printscreen/Facebook
Brojne su šume, ostrva i ade na obalama Dunava, a iz njega život crpe razne biljne i životinjske vrste koje ga ulepšavaju.
Printscreen/Facebook
Ako tražite muziku, sreću i ples, niko u tome nije bolji od Srba. Dunav spaja različite kulture i običaje, i uklapa ih u svoju prelepu prirodu.
Printscreen/Facebook
Ukoliko niste bili na ovim predivnim prirodnim i storijskim mestima, pravo je vreme da upoznate sve lepote koje sa sobom nosi ova moćna reka.
Printscreen/Facebook
Printscreen/Youtube
Pogledajte nezaboravnu priču koja mami osmeh, ali ostavlja bez daha:

The Danube in Serbia: 588 Impressions

Vreme je za premijeru! Ovo je priča o reci koja nas spaja i njenim raznovrsnim bogatstvima. Dame i gospodo, upoznajte Dunav! :)

Posted by Turistička organizacija Srbije on Friday, December 4, 2015

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.