POLICIJA ŠIKANIRALA MAJKU I DECU ALEKSANDRA RODIĆA NA GRANICI SA MAKEDONIJOM: Nebojša Stefanović sprovodi torturu i progon porodice predsednika AMG!
Foto: Fonet

NAJGRUBLJA ZLOUPOTREBA SLUŽBENOG POLOŽAJA!

POLICIJA ŠIKANIRALA MAJKU I DECU ALEKSANDRA RODIĆA NA GRANICI SA MAKEDONIJOM: Nebojša Stefanović sprovodi torturu i progon porodice predsednika AMG!

Danas je, naime, Rodićeva porodica izdvojena u posebnu traku i bez ikakvog obrazloženja zadržana na granici oko pola sata

Objavljeno: 10:46h

Policija je danas više od pola sata maltretirala i šikanirala porodicu Aleksandra Rodića na graničnom prelazu Preševo ka Makedoniji! Bez ikakvog obrazloženja pripadnici MUP-a više od pola sata su na granici držali majku Aleksandra Rodića i njegovu decu pre nego što su dozvolili da nastave put!

OVAKO će izgledati SKUPOCENI MOZAIK na kupoli Hrama Svetog Save koji je stigao iz RUSIJE! (VIDEO)

Kao i prošle nedelje, ponovio se isti metod torture i zastrašivanja kojem je Aleksandar Rodić redovno izložen. Danas je, naime, Rodićeva porodica izdvojena u posebnu traku i bez ikakvog obrazloženja zadržana na granici oko pola sata. Zloupotrebljavajući službeni položaj, Nebojša Stefanović je naložio da policija na granici protivpravno zaustavi majku Aleksandra Rodića i njegovu decu kako bi obavila "posebne provere".

Podsetimo, policajci na granici imaju naređenje da, kada se na granici pojavi Aleksandar Rodić, zaustave njegov automobil, odvoje vozilo u posebnu traku, napuste kućicu na prelazu, odu kod šefa smene i prijave mu da je Rodić na granici. Šef smene ima naređenje da istog trenutka javi kabinetu ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića u kom je automobilu Aleksandar Rodić, da li je ušao ili izlazi iz zemlje i gde se uputio...

Isto naređenje, policija sada sprovodi i nad porodicom Aleksandra Rodića. Podsećamo nadležne u Ministarstvu unutrašnjih poslova da su Aleksandar Rodić, njegova porodica, kao i svi građani Srbije koji nemaju krivičnih prijava slobodni da putuju gde žele.

Adrija medija grupa podneće krivične prijave protiv nadležnih zbog najgrublje zloupotrebe službenog položaja i uskraćivanje prava zagarantovanih Ustavom Srbije.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.