U DVORIŠTIMA ŠKOLA GO-GO IGRAČICE I ROMSKA SVADBA, a šta kažu direktori iz Prokuplja na ovaj skandal!
Foto: Dado Đilas

sramota

U DVORIŠTIMA ŠKOLA GO-GO IGRAČICE I ROMSKA SVADBA, a šta kažu direktori iz Prokuplja na ovaj skandal!

Auto - izložbu je organizovalo Udruženje ekstremnih sportova Toplice

Objavljeno:

Na skupu u Prokuplju, organizovanom u dvorištu Gimnazije, nastupile su go-go igračice, a u dvorištu OŠ "Nikodije Stojanović - Tatko" održana je romska svadba.

Auto-izložbu je tokom vikenda organizovalo Udruženje ekstremnih sportova Toplice, a na njemu su go-go igračice u donjem vešu na temperaturi od 40 stepeni plesale i prale automobile.

Direktor prokupačke gimnazije Vučelja Radenović kazao je da su do sada korektno sarađivali sa Udruženjem ekstremnih sportova Toplice, koje je u dvorištu te škole organizovalo više karting vožnji automobila. "Karting izložba je organizovana na osnovu ugovora koji imamo sa tim Udruženjem, a u ugovoru nije bilo nastupa go-go igračica, tako da se to sve događalo mimo našeg znanja i odobrenja", rekao je Radenović. Direktorka OŠ "Nikodije Stojanović -Tatko" Ljiljana Subotić izjavila je da je školsko igralište ustupljeno bez ikakve naknade jednom prokupačkom romskom udruženju za održavanje kulturno-umetničkog programa. "Tražili su da koriste igralište naše škole za nastup kulturno-umetničkog društva, a koliko znam ta svadba je održana nakon toga u jednom prokupačkom restoranu", kazala je Subotićeva agenciji Beta. Prema njenim rečima, ovo nije prvi put da se u letnjim mesecima, a i tokom godine to školsko igralište koristi za razne kulturne, umetničke i sportske manifestacije. Fotografije i snimci ta dva događaja uzemirila su javnost zbog činjenice da se tokom letnjeg raspusta školska zdanja dve najstarije škole u Topličkom okrugu ustupaju u ovakve svrhe.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.