BOJAN JE naručio TELEFON preko interneta i doživeo ŠOK kada je video šta je stiglo!
Foto: Ilustracija/Pixabay

internet prevara

BOJAN JE naručio TELEFON preko interneta i doživeo ŠOK kada je video šta je stiglo!

Bes koji je prevareni Bojan Andrović doživeo ne može, kako kaže, ni da opiše

Objavljeno:

Kada je Bojan Andrović iz Desimirovca kod Kragujevca naručio mobilni telefon preko jednog sajta za prodaju, nije ni sanjao da će biti brutalno izigran. Vešti prevarant mu je, umesto telefona, u paketu poslao parče betona i prodao mu ga za 9.500 dinara.

- Telefon sam video na internetu, na jednom sajtu. Star dva meseca. Nov telefon te marke košta 125 evra. Učinilo mi se da je povoljno, u pošti sam platio 9.500 dinara i tek nakon toga video šta je u kutiji. Poštar kaže da to nije njegova nadležnost, šalje me kod kontrolora u glavnu poštu. U pošti mi kažu da idem u policiju. Trčim, vraćam se u poštu sa zapisnikom, ali me oni onda šalju u tužilaštvo, koje mora da da nalog da se novac stopira. Ponovo u auto, ponovo parkiranje i tužilac završava nalog, ali baš tada mi stiže poruka da su pare otišle - priča Bojan Andrović.

foto: Profimedia

Bes koji je prevareni Bojan Andrović doživeo ne može, kako kaže, ni da opiše... Ponovo se uključio na sajt za trgovinu preko naloga svog sina. Isti telefon je i dalje bio na prodaju...

- Počeo sam da dogovaram kupovinu, ali da lično odem po njega. Taj što ga prodaje je, navodno, iz Odžaka kod Trstenika. Na paketu koji mi je stigao piše da je iz Obrenovca, paket je poslat iz Mladenovca, a novac je podignut u pošti na Novom Beogradu. Na paketu piše da mi je kamen poslao Ranko Vidović iz Obrenovca. Kada je osetio da hoću da ga preuzmem lično, nestao je bez traga i ugasio oglas - priča prevareni bajker.

Prijava je predata policiji, ali je problem u tome što se mali broj prevarenih javlja policiji jer ih je verovatno sramota.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.