MINISTAR VULIN USPEO DA SA ZAKOPČA PO PROPISIMA! Espresova kritika urodila plodom! (FOTO)
Foto: Ministarstvo odbrane, Printscreen / Twiter

čestitamo i BRAVO!

MINISTAR VULIN USPEO DA SA ZAKOPČA PO PROPISIMA! Espresova kritika urodila plodom! (FOTO)

Nakon što je Espreso pisao o nepropisnom i nehigijenskom pehu ministra odbrane, on je izgleda rešio da nauči kako da pravilno obuče zaštitno odelo i mi mu ovom prilikom čestitamo!

Objavljeno: 09:53h

Ministar odbrane Aleksandar Vulin, u pratnji zastupnika načelnika Uprave za vojno zdravstvo pukovnika doktora Uglješe Jovičića i zastupnika načelnika Vojnomedicinske akademije pukovnika prof. dr Miroslava Vukosavljevića, obišao je na Odeljenju za opekotine Klinike za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju Vojnomedicinske akademije, radnike koji su juče povređeni kada je došlo do tehnološkog požara u pogonu za proizvodnju raketnog goriva u fabrici „Milan Blagojević-namenska“ u Lučanima.

NE ZNAJU NI GDE SE KOPČAJU: Ministar Vulin i dr Stefanović se žestoko izblamirali, NAOPAKO OBUKLI ZAŠTITNE MANTILE

U celoj priči, najveći Vulinov uspeh je bio taj što je naučio kako da zakopča svoje zaštitno odelo. Nedavno, kada je otišao u posetu vatrogascima koji su povređeni u požaru na Adi Huji, ministar odbrane je obukao zaštitno odelo naopačke.

foto: Ministarstvo odbrane

Naime, Vulin i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović nisu propisno zakopčali zaštitna odela, već su ih obukli naopako, na nepropisan i nehigijenski način, i time su izazvali lavinu komentara na društvenim mrežama.

Dok je pukovnik Vukosavljević svoje odelo vezao pozadi i stavio prorez na leđa, ministri su ga obukli kao da navlače mantil koji je nekoliko brojeva manji.

Nakon što je Espreso pisao o ovom nepropisnom i nehigijenskom pehu ministra odbrane, on je izgleda rešio da nauči kako da pravilno obuče zaštitno odelo i mi mu ovom prilikom čestitamo!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.