SKINULA JE HALJINU I IZAŠLA DA ĐUSKA NA TERASU, NA RADOST KOMŠIJA: Iskustva Srba sa onlajn dejtingom!
Foto: Pixabay

ludo da luđe ne može

SKINULA JE HALJINU I IZAŠLA DA ĐUSKA NA TERASU, NA RADOST KOMŠIJA: Iskustva Srba sa onlajn dejtingom!

Da li ste vi imali neka slična iskustva?

Objavljeno:

Znate kako sastanci na slepo mogu da budu neprijatni?

Tenzija je tu, dva stranca obrala su se u istom grožđu. Ako nema hemije, sastanak se kao po pravilu pretvara u pravu katastrofu. Danas, i uprkos ovim činjenicama ima onih hrabrih ljudi koji se ipak usude na onlajn upoznavanje.

Tako smo na jednom forumu, "Parapsihopatologija.com" naišli na iskustva onih koji su iskusni u onlajn dejtingu. Ovo su situacije sa kojima su se oni susreli:

*Ajde da počnem onda, pošto je pubika zainteresovana... Prvo kontekst : srećno razveden tamo negde 2004. godine, upisao sam se kao i mnogi drugi i krenuo... prvo sto me iznenadilo je ponuda... mnooogo veća od očekivane, i ja razularen pušten s lanca krenem redom...

Elem, ima tu svega i svačega. Od slika pre 10+ godina, pa ne prepoznaš osobu kad se stvarno pojavi, preko manjih i većih laži da se nešto ulepša do pravih pravcatih lujki... Jedna od smešnijih mi je bila jedna "glumica"... Delovala ok, sretnemo se prvi put, popijemo piće i dogovorimo se za sledeći put, da dođem po nju motorom pa idemo kod mene... I dođem ja, zovem da siđe i tu već čujem da je pijana... razmislim da se okrenem odmah i odem, ali ajde da vidimo...

Siđe ona najzad posle 10-15 minuta čekanja, vidim da je dobro "vesela"... sednemo na motor, dođemo kod mene, pijemo pićence (ja budala poslužio vino), kad ona pita gde je wc... i ode tamo, nema je pa je nema... najzad izađe iz wc-a... bez pantalona !! Otpije malo vina, odvrne muziku jače i izleti i počne da igra i da se svlači na terasi... Komšije oduševljene, još nije bio pao mrak. Posle đuskanja i još malo vina, vrati se ona unutra, strovali na kauč i zaspe...

Drugom prilikom odem ja kod jedne direktno, nismo se sreli na neutralnom terenu pre toga, kad tamo... neopisivo. Stan je u jednom od najskupljih kvartova, ženska je iz bogate familije, ali stan je bio u takvom stanju da me jeza prođe i danas kad se setim... totalno zapušteno, đubre smrdi na sve strane, prljavo štrokavo gore nego u jazbini beskućnika pod kartonom.. dušek bez posteljine, sa milion rupica od opušaka, đubre sa živim bakteriloskim kolonijama svuda, tu i tamo razbacani iskorišteni kondomi (to me posebno dojmilo ... a ona doterana i fino izgleda, da sam je na ulici sreo, prevario bih se... ovako se okrenem i odem...

Kućice - zato što sam prvenstveno "cat guy"... imam 2 mačora kući... imao sam par situacija kad se ženska pojavi kod mene sa kučetom (usamljene žene znaju da budu jaaaako opsednute svojim kucama i da se ne odvajaju od istih), pa je pala jurnjava po stanu, zatvaranje u odvojene prostorije, grebanje po vratima dok smo mi nešto kao pokušavali i tako to... na duže staze mi to deluje nemoguće bez velikih ustupaka.

Drugi član ima takođe lude situacije.

- Hm... imao sam tri neke "situacije" davno još, tokom studentskih dana. ništa posebno zanimljivo ko Braća, al eto okusih i taj "svet". Prva... recimo 2002. godine... ne mogu da se setim sajta, jeste bio neki dejting, možda "Poljubac" ili tako neka glupost. iz ove perspektive i ne mogu da se razumem što sam uopšte pravio profil tamo. Valjda, da probam. Sećam se da smo se "poklopili" jer smo oboje voleli Pračeta. Nakon par dopisivanja odlučili da se sretnemo.

Dosadno do bola. Ič se nismo svideli jedno drugom. Mislim da smo oboje jedva čekali da se taj susret završi. Više se nismo čuli. Pre godinu-dve dana pojavi mi se ona kao recommendation od srane Fejsbuka, verovatno su mi preorali inbox na starom Yahoo nalogu sa kojim sam se registrovao a koji ne koristim valjda 10 godina već. Elem, pogledam profil. Skontam da me ne interesuje. Posle nekog vremena stigne friend request od nje. Bez dodatne ikakve poruke. Prihvatim, ajd, i posle par nekih YT klipova muzičkih koje je okačila prebacim je na mute. Nikad nikakva interakcija.

Druga... 2005. godina... upoznali se preko blogging portala. Odlučili da se vidimo. I zagrejali se žestoko oboje. Al ima začkoljica... usred tog upoznavanja i dopisivanja sam započeo vezu sa današnjom suprugom. Sa ovom "blogerkom" par dana nakon upoznavanja odem na Exit jedno veče. I izložimo se oboje još više. Vratim se ujutru kući, prespavam i krenem da se preispitujem šta ja to radim jebote... napišem joj neki kilometarski mail sa iskrenim objašnjenjem da je tajming pogrešan i da sam sad sa nekom drugom koju dugo volim i želim. Krene srceparajuća prepiska nedelju-dve. Ja potpuno razvučen između njih dve. Al nekako se završi. Sreli smo se jednom slučajno, ona s mužem, ja sa ženom, deca i kod nje i mene... i kao pričamo kako smo i šta radimo i neiskreno "objašnjavamo" partnerima odakle se znamo. Sad se pratimo po social mrežama al ne komuniciramo.

A vi, da li ste vi imali neka slična iskustva?

Ako jeste, pišite nam u komentarima :)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.