Za 1.000 evra spajaju Srbe s Ruskinjama i Beloruskinjama! KAKO ZAPRAVO FUNKCIONIŠE NOVI HIT BIZNIS U SRBIJI?
Foto: Printscreen

prava lutrija!

Za 1.000 evra spajaju Srbe s Ruskinjama i Beloruskinjama! KAKO ZAPRAVO FUNKCIONIŠE NOVI HIT BIZNIS U SRBIJI?


"One žele naći sigurnost i toplinu doma dobrog domaćina sa zdravim pogledima i vidicima u budućnost, sretne porodice s decom koja imaju zadovoljne roditelje"

Objavljeno:

S obzirom da je veliki broj Ruskinja do sada pokazalo želju da svoje životne snove ostvari u zajednici upravo sa Srbima, broj agencija koje se bave "provodadžisanjem" u našoj zemlji svakodnevno raste.

Na sajtu jedne beogradske agencije za bračno posredovanje stoji poruka, "Puno mladih i prelepih žena iz bivšeg Sovjetskog Saveza, pravoslavne vere, žele da upoznaju muškarce iz Srbije, za sretnu porodicu poverenja, ljubavi i poštovanja zajedničkog života."

foto: Profimedia

BACIO GA U NESVEST USRED AUTOBUSA: Manijak zgrozio Srbiju! Odvratan prizor u gradskom prevozu! (VIDEO)

Neke agencije za upoznavanje su specijalizovane upravo za "spajanje" Srba sa Ruskinjama i Beloruskinjama. Na sajtu jedne od takvih agencija dalje piše:

One žele naći sigurnost i toplinu doma dobrog domaćina sa zdravim pogledima i vidicima u budućnost, sretne porodice sa decom koja imaju zadovoljne roditelje.

S. R (38) iz Beograda već godinama pokušava da pronađe svoju "srodnu dušu". Trudio se da upozna devojke u izlascima, restoranima, među poznanicima, na poslu. Međutim, sve je bilo kratkog daha. Nije se predavao, pa je išao i po selima u nadi da će pronaći poštenu devojku za udaju.

Međutim, po njegovim rečima, one su bile previše izbirljive ili se jednostavno nije desio čuveni "klik".

DRAGI ALEKSA, NISI DOČEKAO DA OSTARIŠ, ALI JESI DA ZASTARIŠ! Tekst o dečaku koji se ubio zaboleće SVE RAZUMNE SRBE

foto: Printscreen

Nakon što je iscrpeo sve moguće ideje, odlučio se za "Agenciju za bračno posredovanje".

Kako kaže, agencija prvo napravi profil gde se unose lični podaci klijenta, njegovo mesto među zvezdama - horoskopski znak, zanimanje, obrazovanje, ali se vodi računa i o željama i očekivanjima od osobe koja treba da stigne iz daleke Rusije. Pravljenje profila košta 100 evra, ali je konačna cifra mnogo veća.

1.100 evra za sve, ako se odlučim. Prvo,100 evra za moj marketinški profil (podaci,ime, prezime, obrazovanje, interesovanja..). Taj profil stoji godinu dana na ruskim sajtovima koji se bave upoznavanjem radi braka. Ukoliko dođe do konretnih kontakata preko skajpa i obostranom željom za upoznavanjem, plaćam 500 evra koji idu ruskoj agenciji čija je članica odlučila da sa mnom stupi u kontakt. Kada ona dolazi u Beograd, troškove njenog puta (500 evra) ja snosim, kaže S.R.

Ipak, nisu samo Ruskinje i Beloruskinje u "ponudi". Srbi uglavnom žele da upoznaju naše devojke, ali tu je proces dosta komplikovaniji zbog "izbirljivosti" naših dama.

foto: profimedia

Može agencija da mi nađe i naše devojke, i tu pokušaj uparivanja košta 2000 rsd uz upozorenje da su naše devojke veoma izbirljive i da su teške za saradnju, objašnjava naš sagovornik.

Iz jedne beogradske agencije za posredovanje su nam rekli kako je broj zainteresovanih klijenta svakog dana u velikim porastu.

foto: Profimedia

- Svakodnevno, mi "uparimo" nekoga i veoma smo zadovoljni zbog toga. Klijenti sami biraju osobe koje im se dopadnu, a zatim ih mi pozovemo na upoznavanje. Ukoliko se nekom neko ne sviđa, idemo dalje, ovde ništa nije na silu, rekli su nam iz agencije.

Takođe, zanimljiv je podatak da je više prijavljenih žena nego muškaraca bar kada je reč o ovoj agenciji.

(J. J )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.