DA VATROGASCI IMAJU OPREMU, MILAN BI DANAS BIO ŽIV! Stefanović i Marić vršili pritisak na vatrogasce da ne idu na moleban svom kolegi!
Foto: Fonet, FACEBOOK/MILAN RMUŠ

teške optužbe

DA VATROGASCI IMAJU OPREMU, MILAN BI DANAS BIO ŽIV! Stefanović i Marić vršili pritisak na vatrogasce da ne idu na moleban svom kolegi!

Policijski sindikat žestoko reagovao

Objavljeno:

Vatrogasac Milan Rmuš koji je bio povređen prilikom gašenja požara na Adi Huji preminuo je, potvrđeno je RTS-u u MUP-u.

Na Fejsbuk stranici Policijskog sindikata Srbije postavljen je status u kojem su obavestili da je Rmuš preminuo od posledica zadobijenih na intervenciji u fabrici hartije na Adi Huji, ali i prozvali ministra policije Nebojšu Stefanovića i načelnika za vanredne situacije Predraga Marića.

- Da naši vatrogasci imaju adekvatnu opremu, koja se proizvodi u Šidu i izvozi u zemlje Evropske unije, ovo se ne bi dogodilo. Pored toga, navedeni objekat je 10. put zahvatio požar za poslednje dve godine, iako je navedeni objekat pod nadzorom Uprave za vanredne situacije Beograd. Ministru Stefanoviću i načelniku Mariću bi bilo bolje da nađu odgovorne za učestale požare u fabrici hartije i da nabave adekvatnu opremu vatrogascima, umesto što su vršili pritiske na vatrogasce da ne idu na moleban kolegi u Hram Svetog Save 21. 07. 2017. godine - napisano je na Fejsbuk stranici Policijskog sindikata.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.