STOLAR MILE NE PRESTAJE DA IZNENAĐUJE: Napravio je bicikl za bolesne mališane koji su mislili da se NIKAD U ŽIVOTU NEĆE VOZITI! (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook / Stolar Mile

SVAKA ČAST!

STOLAR MILE NE PRESTAJE DA IZNENAĐUJE: Napravio je bicikl za bolesne mališane koji su mislili da se NIKAD U ŽIVOTU NEĆE VOZITI! (FOTO)

Stolar Mile već je više puta dokazao koliko je plemenit. Sada je nabavio do sada neviđen tricikl. Da, dobro ste čuli! Tricikl!

Objavljeno:

Mali Rade Šijak bori se sa cerebralnom paralizom. San svakog deteta je da vozi bicikl, a mali Rade zbog svoje bolesti nikako nije mogao da pronađe odgovarajući. Tu stupa na scenu stolar Mile i nemoguće čini mogućim.

ŠTA VI MISLITE, DA SE DECA KUPUJU U RADNJAMA? Stolar Mile koji ceo život pomaže mališanima, zakopao rečima nesavesne roditelje, za ceo život! (FOTO)

Roditelji su bili nemoćni u želji da iznenade svoje voljeno dete, kako kažu, niko ne proizvodi bicikle sa ovom namenom. Preko Fejsbuka su se obratili našem plemenitom majstoru i neumorni Mile je prionuo na posao.

Jedini čovek u Srbiji za koga ne postoji prepreka ili izgovor da pomogne našim najmlađim i najugroženijim sugrađanima, nabavio je staru "Poniku" tricikl koji će svakom izmamiti osmeh na licu.

On je svoje gotovo virtuozni majstorski dar stavio u službu plemenitosti. Njegovi pokloni su neprocenjivi i o njima svi pričaju.

- Kada neko ima jaku volju taj može sve– poručuje stolar Mile na svojoj FB stranici.

(Espreso.co.rs / Dnevno.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.