MONSTRUOZNI SNS BOT! Napao majku dečaka Alekse, koji se ubio, DA JE KRIVA ZA NJEGOVU SMRT! (FOTO)
Foto: Facebook

diraju u rane

MONSTRUOZNI SNS BOT! Napao majku dečaka Alekse, koji se ubio, DA JE KRIVA ZA NJEGOVU SMRT! (FOTO)

Nemaju granicu!

Objavljeno: 14:14h

Iako su i sud i Ministarstvo utvrdili da je u slučaju nasilja nad malim Aleksom, koji je zbog maltretiranja u školi 2011. godine sebi oduzeo život, bilo propusta u radu zaposlenih u školi - to ne sprečava da pojedini korisnici Tvitera napadaju majku nesrećnog dečaka!

Dragana Janković, koja godinama pati, ali se i bori za sprečavanje vršnjačkog nasilja, žrtva je botova!

foto: Facebook

Oni je, verovatno zbog podrške koju je u predsedničkoj kampanji dala Saši Jankoviću, napadaju i koriste njenu tragediju da je optuže da je sama kriva za ono što joj se desilo!

- Kriv je vaš nemar je ubio Aleksu - poručio je korisnik pod Tviter nazivom "chandrikakamaratunga".

On potom, potpuno sumanuto, spočitava ženi da je trebalo da prisustvuje časovima u niškoj školi, koju je pohađao pokojni dečak.

Ne poštujući bol ove majke, korisnik nastavlja da joj najpodlije vređa rane.

Dragana je inače objavila da je meta brojnih političkih provokacija, ali da slučaj njenog Alekse nije stvar politike, već institucija, koje su zakazale.

Ali, politika se izgleda umešala i ovde. Kako znamo? Tako što profil s kog je izmučena žena brutalno uvređena redovno retvituje SNS i njegove pristalice.

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Korisnik koji se pominje na Tviteru takođe deli svoje radikalne stavove, poput onog da je svetski poznata i priznata, Darvinova teorija - čista glupost!

foto: Printscreen

Isti korisnik je inače vređao i Bojanu Maljević, koja otvoreno pokazuje da je protiv vladajućeg režima.

Najbrutalnije psuje sve koji se protive vlasti. Očigledno da je reč i o osobi koja naginje pedofiliji i nekrofiliji, pošto psuje "sve mrtvo i živo, od najmlađeg".

Dragana Janković: Nek im služi na čast

- Uopšte me ne pogađaju ovakvi komentari, ovde politici nije mesto. Neka njima služi na čast. Ja imam svoju osudu, ostala sam bez deteta, druge osude mi ne trebaju. Imam pametnija posla od obračunavanja sa botovima - kaže u izjavi za Espreso Dragana Janković.

foto: privatna arhiva

Ona se osvrnula i na podršku Saši Jankoviću.

- Sašu Jankovića nije podržao pokojni Aleksa, već ja, Dragana Janković kao podrška za sve što nam je kroz instituciju Zaštitnika građana pružio, kaže ona i podseća da je Janković pisao godinama preporuku da se odgovorni za slučaj malog Alekse ponovo preispitaju i kazne, ali da je republički prosvetni inspektor iz Niša to ignorisao.

Inače, Dragana je još jednom bila žrtva botovskih medija, koji su je nakon podrške Saši Jankoviću nazvali "žrtvom bivšeg zaštitnika građana, koji je iskoristio bol jedne majke u kampanji".

MAJKA UBIJENOG DEČAKA CITIRALA NJEGOVE REČI POSLE UŽASNE PRESUDE DA NIKO NIJE KRIV! Vi živite, ja sam u mraku!

Ona je tada oštro demantovala da je iskorišćena u političke svrhe i stavila do znanja svima da ima pravo da bira koga će podržati.

Aleksa Janković je više puta u školi "Sreten Mladenović Mika" bio pretučen, a iako je revizija slučaja pokazala da su zaposleni u školi krivi zbog neadekvatnog reagovanja na prijavu nasilja, slučaj je proglašen zastarelim!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.