ZAPALJEN AUTO DRAGIŠE MILOVIĆA: Drama u Zvečanu, Oliver Ivanović poziva policiju da reaguje
Foto: Pixabay/Ilustracija

napad na kosovu

ZAPALJEN AUTO DRAGIŠE MILOVIĆA: Drama u Zvečanu, Oliver Ivanović poziva policiju da reaguje

Vatrogasci su ugasili požar, a policija je obavila uviđaj

Objavljeno:

Lider građanske inicijative SDP Oliver Ivanović napisao je na svom Tviter nalogu da je jutros u Zvečanu zapaljen automobil dr Dragiše Milovića, bivšeg predsednika opštine Zvečan.

- Jutros u 03h je zapaljen auto dr Dragiše Milovića, u Zvečanu. Ako policija ne izađe sa nekim informacijama pomisliću da je predizborna kampanja počela - napisao je Ivanović.

Porodični auto marke "Opel askona" poznatog lekara Dragiše Milovića zapaljen je noćas u Zvečanu. Vatrogasci su ugasili požar, a policija je obavila uviđaj, potvrdio je sam Milović za "Kossev".

- Moj utisak je da to sigurno nisu uradili Albanci i da, na žalost, i ovaj slučaj je jedna zona nesigurnosti gde se upućuju poruke straha i dalje prema ljudima. Ja mislim da je to politička poruka. Sumnjam da se neko osetio ugroženim pred lokalne izbore i da, možda, Dragiša Milović neće da se politički aktivira. To je iz te kuhinje ali i ovo govori u kakvim mi, obični građani, teškim i nesigurnim uslovima živimo. Pored mog vozila su i i ostala vozila. U blizini je obdanište, zgrade, moglo je da eksplodira i da neko strada - rekao je Milović. Dragiša Milović je jedan od najpoznatijih lekara na Severu Kosova i Metohije. Bio je predsednik opštine Zvečan pre početka dijaloga u Briselu. Pre dve nedelje automobil marke BMW zapaljen je "pod nepoznatim okolnostima" u Leposaviću, tada je saopštila Kosovska policija.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.