KAD BUDEŠ S NJIM, SKINI SAMO ODEĆU: Poruka ovog dečka iz Srbije bivšoj devojci ZAPANJILA JE CEO BALKAN!
Foto: Pixabay

sad smo bivši

KAD BUDEŠ S NJIM, SKINI SAMO ODEĆU: Poruka ovog dečka iz Srbije bivšoj devojci ZAPANJILA JE CEO BALKAN!

Ako uspe da te skine kao što treba, onda je to taj rad. Onda mu se prepusti više nego što si meni. Znači da je šmeker i da nisi sa mnom zato što je stvarno trebalo da budeš s njim

Objavljeno: 16:49h

Mladić koga je devojka ostavila zbog drugog, veoma je emotivno shvatio ovaj raskid, te je na društvenim mrežama osvanula njegova poruka bivšoj ljubavi.

Prenosimo je u celosti:

"Kada budeš s drugim, skini samo odeću. Ne budi gola pred njim kao što si preda mnom bila. Da ne primeti ostatke mojih poljubaca. Da ne vidi tragove mojih dodira.

Ne dopusti da mu bude neprijatno, jer će se sve to primetiti ako probaš da mu se skineš. Ni meni se nisi tako skinula zato što si ti to htela.

Pazi na usne. Ne pokušavaj da ga ljubiš na način kako si mene ljubila. Da se ne razočaraš ako ne doživiš očekivani osećaj.

Pazi i na svoj jezik. Da slučajno preko njega ne prevališ moje ime kada zatvoriš oči dok te drugi ljubi i dodiruje. Možda je taj neka baraba pa ti tada šljusne šamarčinu zbog toga.

A najveće barabe su oni koji ženama glume finoću. Glume i očekivani izgled i ponašanje kada primete šta neka traži. Njihova finoća traje dok se ne povredi njihov ego. Zato budi mudra i pazi na sebe, jer tada neću biti pored tebe.

A ako uspe da te skine kao što treba, onda je to taj rad. Onda mu se prepusti više nego što si meni. Znači da je šmeker i da nisi sa mnom zato što je stvarno trebalo da budeš s njim."

foto: Printscreen

Ova poruka izazvala je dosta reakcija na društvenim mrežama.

Neki su ga podržali, neki osudili, a šta vi kažete na ove njegove reči?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.