PUN GRAD LEPIH ŽENA: Pitali smo Beograđane šta ih sprečava da odu na letovanje, ODGOVORI SU... HM, PA NEOČEKIVANI  (VIDEO)
Foto: Profimedia / Printscreen

espreso anketa

PUN GRAD LEPIH ŽENA: Pitali smo Beograđane šta ih sprečava da odu na letovanje, ODGOVORI SU... HM, PA NEOČEKIVANI (VIDEO)

Na čuveno pitanje "Gde ćeš na more?" Beograđani su imali interesantne odgovore

Objavljeno:

Dok nas sa svih strana, ovog vrelog leta, preplavljuju reklame raznih agencija koje nam poručuju da je preko njih "najjeftinije letovanje", ili "putujte povoljno sa nama", "vrelo leto, vrele cene", zapitali smo se koliko ljudi u Srbiji zapravo planira svoj odmor, da li to mogu sebi priuštiti od svojih plata, i otići na neke popularne destinacije koje nam se nude kao najpovoljnije za beg iz grada.

Živimo u zemlji gde će vam svako drugi reći da radi i po dva posla kako bi prehranio sebe i svoju porodicu, gde studenti samo čitaju o dalekim destinacijama i maštaju kako će jednog dana sebi priuštiti nezaboravano putovanje. Jer sada, dok su mladi, ne mogu. Neki izdržavaju svoje porodice, dok usput spremaju ispite.

S druge strane, imamo i ljude koji neće dobiti slobodne dane od nekog tamo gazde, radiće i više sati nego što je po zakonu propisano. Jer, ovo je Srbija.

Zanimalo nas je šta će nam naši sugrađani odgovoriti na čuveno pitanje "Gde ćeš na letovanje?" i koliko njih uopšte planira odmor.

Ovo su samo neki od odgovora koje smo dobili:

- Neći ići na letovanje jer nemam para! - rekao nam je jedan prolaznik.

- Ovog leta ću raditi, tako da nemam vremena za odmor.

- U lošoj sam finansijskoj situaciji, ne radim.

- Ne mogu zbog ispita.- reko nam je jedan student.

Pogledajte video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.