U STALNOJ BORBI S VATROM Vatrogasci šetali za povređenog kolegu od Slavije do Hrama
Foto: Nebojša Mandić

PODRŠKA

U STALNOJ BORBI S VATROM Vatrogasci šetali za povređenog kolegu od Slavije do Hrama

Pripadnici Vatrogasnih jedinica MUP Srbije prošetalo je od Trga Slavija do Hrama Svetog Sava gde su održali molitvu za kolegu povređenog na Adi Huji

Objavljeno: 21:49h

Okupljeni nose majice sa natpisima "Vatrogasci spasioci", "Dobrovoljno vatrogasno društvo Matica iz Zemuna" i "Vatrogasna jedinica TE Kolubara".

Oni nisu želeli da daju izjave novinarima, a okupili su se u znak podrške kolegi koji je teško povređen u požaru koji se dogodio u sredu ujutru. Ranije je najavljeno da će jedna kolona vatrogasaca krenuti u 19.05 iz Ulice Mije Kovačevića na Karaburmi, dok će se njihove kolege iz drugih gradova Srbije okupiti na Trgu Slavija oko 19.30, odakle će krenuti ka Hramu Svetog Save. Pokret slobodnih građana pozvao je ranije građane da se pridruže šetnji vatrogasaca Beogradom kako bi izrazili solidarnost sa onima koji "rizikuju živote spašavajući ljude i imovinu". U pogonu uglja fabrike "Avаlа kаrtonkа" u Ulici Adа Hujа izbio je požar u sredu ujutro a prilikom gašenja povrede je zadobilo šest vаtrogаsаcа i dvа rаdnikа fаbrike. Najteže je povređen vatrogasac M.R., koji je zadobio opekotine na 60 odsto tela i koji je, po rečima lekara sa VMA, životno ugrožen.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.