ISPOVEST ZEMUNKE KOJA JE VRIŠTEĆI OTRČALA IZ SALONA: Brazilku mi je depilirala lezbejka, pretrnula sam kad sam njen prst osetila tamo dole!
Foto: Profimedia

neprijatnost na kub

ISPOVEST ZEMUNKE KOJA JE VRIŠTEĆI OTRČALA IZ SALONA: Brazilku mi je depilirala lezbejka, pretrnula sam kad sam njen prst osetila tamo dole!

Posle toga sam se dugo tuširala jer sam se osećala odvratno - piše u svojoj ispovesti čitateljka Espresa

Objavljeno: 08:40h

Verovatno najveće neprijatnosti s kojima žena može da se susretne jeste ginekološki pregled i depilacija. S ovim se možda neće složiti baš sve žene, ali one malo stidljivije definitivno hoće.

Jer - ipak nije tako lako raširiti noge osobi kojoj ste oči videli jednom, a ne želite da imate ništa s njom. Ipak, ono što je najcrnje što može da vam se desi, a da nije muškarac ginekolog jeste - kozmetičarka kod koje se depilirate, a koja voli pripadnice lepšeg pola.

Jer - ona ima ovlašćenje da vas pipka svuda?

Čitateljka Espresa sa nama je podelila neprijatnost koju je doživela u jednom kozmetičkom salonu u Zemunu.

foto: Stock

- Moja kozmetičarka kod koje idem godinama na depilaciju otišla je na mesec dana na odmor. Kako nisam imala kud otišla sam u obližnji salon na depilaciju. Tražila sam da mi izdepilira ruke, noge i brazilku...

Navikla sam da prepone ne depiliram sama, već da mi kozmetičarka odradi baš sve! Došla sam kod devojke koja radi u salonu, a tokom razgovora je sve vreme provlačila neke seksualne konotacije, što mi je isprva bilo veoma neobično jer devojci oči prvu put u životu vidim. U vazduhu je strujila doza neprijatnosti, ali sam iskulirala samo s jednim ciljem - da odradim depilaciju i odem odatle.

I sve je bilo ok dok nije počela da mi radi brazilku!

Kao i u svim salonima, pomerila mi je gaćice, namazala prepone i celu regiju voskom i počela depilaciju. Međutim, vrhunac je bio kad mi sam njen prst osetila skoro pa u mojoj vagini, iako jel'te dole ona nema šta da radi.

Jauknula sam uz obrazloženje da me boli, da bi skapirala da treba da skloni ruku sa moje intime, koju čak ni ne depilira!

Nakon te neprijatnosti nastavila je da čavrlja sa mnoom, a jedino što sam ja želela jeste da pobegnem sa tog stola!

Da se razumemo, nemam ništa protiv LGBT populacije, ali je njeno potenciranje lezbejskih priča i pipanje mojih intimnih delova koje ne depilira bio vrhunac zbog kog sam odlučila da više nikada, ali nikada neću menjati kozmetičarku. Jer - lepo kažu da svakakvih ljudi ima u svim branšama, ali da će mi se ovako nešto dogoditi, to nisam mogla da verujem.

Kad je depilacija završena, skočila sam sa stola, obukla gaćice, platila to maltretiranje od depilacije i pobegla glavom bez obzira! Posle toga sam se dugo tuširala jer sam se osećala odvratno.

Zato, devojke, pazite kad birate salone za depilaciju, da vam se ne dogodi isto što i meni!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.