KAKAV BLAM POLITIKE! Prvo su objavili sramnu kolumnu dr Milivojevića, a kad su ih svi osudili zbog toga izmislili su psihijatra koji ga brani, a umesto njegove stavili fotku nemačkog glumca!
Foto: printscreen/wikipedia/politika

ozbiljan kiks

KAKAV BLAM POLITIKE! Prvo su objavili sramnu kolumnu dr Milivojevića, a kad su ih svi osudili zbog toga izmislili su psihijatra koji ga brani, a umesto njegove stavili fotku nemačkog glumca!

Ova greška izazvala je buru na društvenim mrežama

Objavljeno: 22:23h

Pošto je kolumna Zorana Milivojevića "Medejina osveta" objavljena u "Politici" izazvala ozbiljnu polemiku u javnosti, ova dnevna novina očigledno je rešila da "doskoči" zlim jezicima.

Međutim, uspela je da uskoči sama sebi u stomak.

foto: printscreen / politika

Oni su u današnjem štampanom, ali i digitalnom izdanju objavili tekst navodnog sudskog eksperta za poveravanje dece i forenzičkog psihijatra dr Petra Veličkovića iz Montreala, koji je "odbranio" stav dr Milivojevića da je Maja Đorđević sama kriva što je nju i njeno četvorogodišnje dete brutalno izmasakrirao poremećeni ubica Marko Nikolić, inače njen muž.

Međutim, na slici koju je "Politika" objavila je nemački glumac Andreas Kaufman.

foto: printscreen / wikipedia

Ova očigledna greška "Politike" izazvala je pravu buru na društvenim mrežama, pa su mnogi ismevali ovaj dnevni list govoreći da je nemački glumac počeo da piše da za "Politiku", ali se ladno predstavlja kao forenzički psihijatar iz Montreala.

Međutim, pored sporne fotografije, poštoji još jedna "začkoljica" koja je zbunila javnost. Kad se na "guglu" potraži izvesni dr Petar Veličković iz Montreala, "autor teksta" se samo nalazi u tekstu "Politike".

U nadi da ćemo otkriti šta se zapravo desilo, da li je redakcija "Politike" samo stavila pogrešnu sliku izvesnog dr Petra Veličkovića i kako su došli do ovog forenzičkog psihijatra, odgovor smo pokušali da dobijemo od glavnog urednika ovih dnevnih novina Žarka Rakića.

Međutim, do objavljivanja ovog teksta on nam se nije javio.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.