PITALI SMO ŽENU ZA MIŠLJENJE O ZLOČINU U RAKOVICI: Kad je progovorila o mužu nasilniku, OTVORILA NAM JE OČI! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Adriamedia.tv

UŽAS

PITALI SMO ŽENU ZA MIŠLJENJE O ZLOČINU U RAKOVICI: Kad je progovorila o mužu nasilniku, OTVORILA NAM JE OČI! (VIDEO)

Na početku je bila kivna na sve ustanove, na Centar za socijalni rad, policiju... Prijavljivala ga je, ali joj niko nije pomogao. Na kraju se ispostavilo da oni nemaju prava to da rade!

Objavljeno:

Kada smo pitali naše sugrađane ko je odgovoran za ubistva dve majke i deteta ispred Centra za socijalni rad, nismo ni slutili da ćemo naići na još jednu žrtvu nasilja u porodici, još jednu ženu koja je odlučila da progovori, mada vrlo teško i pomalo stidljivo, pred našom kamerom je otvorila dušu.

JA SAM NJENA ŽRTVA, CEO ŽIVOT SAM KRIV ZA SVE! Monstrum koji je ubio suprugu i sina OPTUŽIO MRTVU ŽENU ZA SVE!

Pogledajte video:

Ona ima 50 godina, za svog bivšeg muža se udala sa 15 godina.

- Dugo je bio idealan suprug i ja do danas nisam upoznala boljeg muškarca, naravno, dok je bio zdrav. Međutim, u toku braka ispostavilo se da ima psihičke probleme. Čovek, koji do tada mrava ne bi zgazio, postao je veoma agresivan.

- To su bolesti koje se u našoj tradiciji kriju, ne leče se, a i sam sistem lečenja mi se ne sviđa, jer sam pacijent treba dati dozvolu za lečenje, a često ne priznaju da imaju problem i nisu toga svesni - rekla je ona.

Rekla je da je na početku bila kivna na sve ustanove, na Centar za socijalni rad, policiju, gde ga je prijavljivala, ali joj niko nije pomogao. Na kraju se ispostavilo da oni nemaju prava to da rade!

- Takve osobe uništavaju sve oko sebe, kao što je i moj bivši muž uništio mene i moju porodicu, psihički, finansijski... Ćutite i trpite dok možete...

Ko je odgovoran za sve češće slučajeve nasilja u porodici, ko štiti naše žene?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.