BOLJE PLATI NA DRUMU, NEGO DA TE SAČEKA ĆUPRIJA! Otvoreno pismo sinu Željka Mitrovića: Aleksandre, vidiš li njeno lice kad zatvoriš oči? (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

tuga ne jenjava

BOLJE PLATI NA DRUMU, NEGO DA TE SAČEKA ĆUPRIJA! Otvoreno pismo sinu Željka Mitrovića: Aleksandre, vidiš li njeno lice kad zatvoriš oči? (FOTO)

Uoči godišnjice smrti tragično nastradale devojčice, majka njene prijateljice na društvenoj mreži Fejsbuk napisala je otvoreno pismo sinu vlasnika televizije Pink, Aleksandru Mitroviću

Objavljeno: 23:00h

Andrea Bojanić preminula je 18. jula 2013. godine, kada je usmrtio sin Željka Mitrovića Aleksandar. Andrea je bila odlična i primerna učenica, a poginula je dok se vraćala kući, nedaleko od svog stana.

Andrea Bojanić (17) poginula je u Ustaničkoj ulici, kada je oko 23.30 sati na nju automobilom naleteo Aleksandar Mitrović odbacivši je 20 metara od pešačkog prelaza.

foto: Dragan Kadić

Uoči godišnjice smrti tragično nastradale devojčice, majka njene najbolje drugarice na društvenoj mreži Fejsbuk napisala je otvoreno pismo sinu vlasnika televizijie Pink, Aleksandru Mitroviću. Pismo vam prenosimo u celosti:

ISPOVEST OCA ANDREE BOJANIĆ KOJU JE UBIO SIN VLASNIKA PINKA: Razgovarao sam sa Željkom Mitrovićem, bio je to dug i težak razgovor (VIDEO)

Aleksandre,

sutra se navršava četiri godine od kako si u Ustaničkoj ulici, ubio Andreu Bojanić, ćerku Eme i Save, i najbolju drugaricu moje ćerke. Sećaš li se toga? Da, to je bilo onda kada si od straha pobegao sa lica mesta, ne osvrnuvši se.

Pozvao si tata Željka, za koga novine kažu da je biznismen posvećen kako poslu, tako i porodici. Još kažu da sa bivšom suprugom, pevačicom Hani ima dvoje dece kojima posvećuje ljubav.

To je ono što novinari koje tvoj tata plaća pišu.

Ono što želim da ti kažem je da ne slušaš tatu i tri pravna zastupnika. To Aleksandre nije roditeljska ljubav. Poslušaj svoju savest. Pogledaj dobro nasmejano lice na fotografiji. Vidiš li ikada to lice kada zatvoriš oči, pogledaš se u ogledalo ili baciš letimičan pogled u retrovizor?

Ako je tvoj odgovor pozitivan Aleksandre, ne dozvoli braniocima da tvrde kako se sama ubila. Traži da odgovaraš pred zakonom za ubistvo iz nehata. To je najmanje što možeš da učiniš za sebe.

Plati na drumu, ćuprija je nešto neopisivo.

U nadi da si barem deo ovih redova razumeo, očekujem tvoj hrabri odgovor na sudu.

Miran san je najvažniji.

Podsećamo, tužilaštvo je tražilo dve godine zatvora za opuženog, dok je Mitrović negirao krivicu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.