Tarzan Smajli (31) kupio rumenka i osvojio 5.000.000 dinara! OVO JE NAJLEPŠA VEST U SRBIJI DANAS! (FOTO)
Foto: Dušan Petrović

SREĆNO IH TROŠIO, CARE!

Tarzan Smajli (31) kupio rumenka i osvojio 5.000.000 dinara! OVO JE NAJLEPŠA VEST U SRBIJI DANAS! (FOTO)

Još uvek smišljam kako ću da potrošim taj novac, jer sad treba pametno postupiti. Želim da moja deca imaju lepo detinjstvo i da se ne muče kao što sam se ja mučio kroz život, kaže čovek egzotičnog imena i prezimena koji sa suprugom Jelicom, petoro dece i šestim na putu, živi u kartonskom naselju na Čukaričkoj padini

Objavljeno:

Tropski dan i velika žega naterali su prošle nedelje Tarzana Smajlija (31), koji je bio s porodicom na Adi, da kupi sladoled kako bi se rashladili. Sreća je tog dana bila na njegovoj strani, jer je „rumenko“ koji je završio u njegovim rukama bio baš onaj najvredniji – s robnim vaučerom u vrednosti od pet miliona dinara.

Sa suprugom Jelicom, petoro dece i šestim na putu, živi u kartonskom naselju na Čukaričkoj padini.

Sa žarom u očima, prepričava po ko zna koji put, kako mu je taj vreli dan doneo životni preokret.

Išli smo na Adu da se malo rashladimo. Imao sam samo 200 dinara u džepu i rešili smo da kupimo svima po „rumenka“. Kad sam video da su na mom štapiću dva ista znaka, srce je počelo da tuče i htelo da mi iskoči iz grudi. Gledam, vidim, ali opet ne verujem. Vratili smo se do prodavačice, koja nam je odmah čestitala i dala broj telefona Frikoma– priča srećni dobitnik nagradne igre.

foto: facebook / tarzan smajli

Nagradu koju je osvojio još uvek ne zna na koji način će potrošiti.

Nisam ni sanjao da ću osvojiti tako veliku nagradu. Još uvek smišljam kako ću da potrošim taj novac, jer sad treba pametno postupiti. Želim da moja deca imaju lepo detinjstvo i da se ne muče kao što sam se ja mučio kroz život. Ovo što se meni desilo je dokaz da se snovi ipak ostvaruju – iskren je on.

Od kad zna za sebe, bavi se skupljanjem sekundarnih sirovina.

- Svaki dan radim kako bih mogao da izdržavam sebe i svoju porodicu. Nagrada je došla u pravo vreme, kad želim da izvedem decu na pravi put, sve će sada biti lakše jer ne moram više da strahujem kako ću im obezbediti sve što im treba. Oduvek sam ih učio da budu dobri i pošteni, da se sve stiče samo sopstvenom radom i poštenjem, svi idu u školu i mogu da kažem da su dobra deca – kaže sa osmehom srećni dobitnik.

(Espreso.co.rs / Bizlife)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.