VESNA STANOJEVIĆ O SKANDALOZNOJ VUČIĆEVOJ IZJAVI: Očekivala sam više od predsednika!
Foto: Petar Lazović

ubistvo u rakovici

VESNA STANOJEVIĆ O SKANDALOZNOJ VUČIĆEVOJ IZJAVI: Očekivala sam više od predsednika!

Stanojevićeva se prva založila za uvođenje obezbeđenja ispred centara za socijalni rad

Objavljeno: 15:20h

Koordinatorka Sigurne kuće za žrtve porodičnog nasilja Vesna Stanojević osvrnula se na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je odbio ideju o uvođenju policijske zaštite u centre za socijalni rad, i rekla da je očekivala više od predsednika.

OVAKO VUČIĆ GLEDA NA MONSTRUOZNO UBISTVO MAJKE I SINA: Ako ih ne ubiju ispred centara za socijalni rad, UBIĆE IH NA DRUGOM MESTU!

Stanojevićeva se prva založila za uvođenje obezbeđenja ispred centara za socijalni rad kako bi se sprečila monstruozna ubistva poput ova tri u poslednjih 10 dana.

- Više sam očekivala od predsednika Vućića. Šta to znači "ako ih ne ubijaju ispred centara, ubiće ih na nekom drugom mestu?" Baš centri za socijalni rad su kritični, jer u njima rade žene koje su nezaštićene, i monstumi i ubice upravo iskoriste tu priliku, jer znaju da obezbeđenje ne postoji. Veća je verovatnoća da će da se desi ubistvo ispred centara za socijalni rad, nego bilo gde drugo, upravo zbog ovih stvari - rekla je Stanojevićeva za "Espreso".

Ona je dodala da bi svakako trebalo da se napravi procena rizika, i da se vidi koji slučajevi su kritični, kako bi se prijavili policiji.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.