KONAČNO JE IZGOVORIO! Vučić priznao da lično vodi rat protiv AMG i Kurira! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube / Vesti

skandal!

KONAČNO JE IZGOVORIO! Vučić priznao da lično vodi rat protiv AMG i Kurira! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić konačno je otvorio karte i priznao da lično vodi hajku u cilju otimanja "Adrija medija grupe" i gašenju lista Kurir! On je u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi zapretio da će lično dokazati da je Kurir navodno dužan neke pare!

Objavljeno:

Predsednik je tim skandaloznim nastupom samo dokazao da u našoj zemlji ne postoje nezavisne institucije, već da o svemu odlučuje upravo on, te da može i da se obračunava s medijima čije izveštavanje mu se ne dopadne!

Naime, Vučić je na TV Hepi, govoreći o listu Kurir, zloupotrebio funkciju predsednika Srbije, prekršio pretpostavku nevinosti tvrdeći da AMG navodno ima dugove.

Postavlja se pitanje odakle mu papiri za koje tvrdi da ima, a koji se saglasno propisima smatraju službenom tajnom, što je i u suprotnosti sa njegovim Ustavnim ovlašćenjima. Iz toga proizilazi da Vučić očigledno zloupotrebljava položaj predsednika Republike i da lično vodi hajku za otimanje AMG i gašenje Kurira.

- Postoje dugovi...Dužni ste te pare! I dokazaću vam da ste dužni te pare. Imam da vam pokažem sve papire, da vidite kako i koliko su dužni - rekao je Vučić.

Time što je to rekao direktno je prekršio pretpostavku nevinosti zagarantovanu Ustavom i Zakonikom o krivičnom postupku, a to je nedopustivo, naročito za šefa države.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.