UPOZORENJE TURISTIMA U GRČKOJ Pazite se OVOGA jer vam sledi maltretiranje na letovanju koje ćete PAMTITI
Foto: Dragan Kadić

PAZITE SE!

UPOZORENJE TURISTIMA U GRČKOJ Pazite se OVOGA jer vam sledi maltretiranje na letovanju koje ćete PAMTITI

Nekoliko sajtova i fejsbuk stranica posvećenih letovanju u Grčkoj, danas su upozorile građane Srbije da strogo vode računa gde parkiraju automobile

Objavljeno: 21:46h

Naime, policija patrolira ulicama i "lovi" nepropisno parkirana vozila i sa njih skidaju tablice, kako bi naknadno mogli da naplate kaznu.

- Ovo je važno upozorenje za one koji se nalaze na Kasandri, a posebno u Pefkohoriju. Da stvar bude još gora, policija tablice skida petkom i subotom, a kazna od 20 evra se mora platiti u banci, koje, naravno, vikendom ne rade, pa morate čekati ponedeljak. Ukoliko vam se smena završava za vikend, a tablice nemate, moraćete da čekate ponedeljak kako biste uplatili i dobili tablice nazad i mogućnost za povratak u Srbiju - navodi se na jednom sajtu.

Međutim, javili su se turisti i iz drugih delova Grčke, kojima se ista neprijatnost desila, ali su kaznu platili i do četiri puta više.

- Gomili ljudi su sada u petak i subotu skinuli, a mnogima se danas završava smena. Moraju da plate dodatnu noć da bi sutra uzeli tablice - navodi jedan od turista.

Mnogi su bili šokirani ovom informacijom i čak sumnjali u njenu verodostojnost, ali su stigle i prve fotografije na kojima se vidi da policija skida tablice sa vozila.

- Mi smo za dlaku izbegli da nam skinu tablice. Letujemo u Pefkohoriju - kaže Maja P.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.