SAMO PROMENILA POZICIJU! Smenjena direktorka nakon skandaloznog spota DJ-Krmka dobila NOVO ZAPOSLENJE ODMAH!
Foto: Printscreen

i od goreg ima gore!

SAMO PROMENILA POZICIJU! Smenjena direktorka nakon skandaloznog spota DJ-Krmka dobila NOVO ZAPOSLENJE ODMAH!

Škola "Dimitrije Davidović" ima svoja područna odeljenja, "Seone" i "Udovice" koja joj pripadaju. Nekadašnja direktorka Snežana Đurić sada se nalazi na položaju profesora srpskog jezika u mestu Udovice, tako da je ona zvanično i dalje zaposlena u istoj instituciji

Objavljeno: 18:59h

Epilog skandaloznog muzičkog spota Di-džej Krmaka koji je snimljen u smederevskoj osnovnoj školi "Dimitrije Davidović" je blago rečeno poražavajući. Direktorka je izgubila prvobitnu poziciju, tako što je postala profesor.

Glavni problem je nastao jer je u spotu "junakinja" zapravo provokativno obučena profesorka koja na sebi ima kratku suknju u kojoj vrcka, dok joj učenik, odnosno pevač Goran Žićak, poznatiji kao Dj Krmak, gleda pod suknju.

Građani Smedereva su ovaj spot smatrali u najmanju ruku neprikladnim. Prema navodima roditelja dece koja pohađaju nastavu, ugled škole je tada znatno narušen.

foto: PRINTSCREEN / YOUTUBE / OFFICIAL CHANNEL DJ KRMAK

Naime, u spotu su statirala deca srednjoškolskog uzrasta, čak i jedan učenik osmog razreda ove škole.

foto: PRINTSCREEN / YOUTUBE / OFFICIAL CHANNEL DJ KRMAK

Iako se Snežana Đurić više ne nalazi na direktorskoj pozici škole, ona je i dalje tamo zaposlena, sada kao profesor Srpskog jezika.

Škola "Dimitrije Davidović" ima svoja područna odeljenja, "Seone" i "Udovice" koja joj pripadaju . Nekadašnja direktorka Snežana sada se nalazi na položaju profesora srpskog jezika u mestu Udovice, tako da je ona zvanično i dalje zaposlena u istoj instituciji.

Novi direktor, Dragan Petković rekao nam je kako nekadašnja direktorka škole, Snežana Đurić nije bila upoznata sa sadržinom spota.

- Direktorka je dobila pisani zahtev čoveka koji je pitao da iznajmi prostor za snimanje spota u školi. Ona je prstala na to, ali je uslov bio da muzički spot ne bude vulgaran već prilagođen lokaciji na kojoj se snima. Nažalost prevarena je, i desilo se to što se desilo, kaže novi direktor škole "Dimitrije Davidović" za Espreso.

Podsećamo, zbog snimanja muzičkog spota DJ Krmka u smederevskoj OŠ "Dimitrije Davidović", tada je reagovalo Ministarstvo prosvete.

Prema mišljenju Ministarstva, ovo snimanje je proglašeno za "neprimereno i neprihvatljivo, jer sadržaj omalovažava ugled prosvetnih radnika i obrazovno vaspitnu ulogu škole".

SKANDAL U SMEDEREVU: Provokativni spot Dj Krmka sniman u osnovnoj školi, STATIRAO I ĐAK! (VIDEO)

foto: PRINTSCREEN / YOUTUBE / OFFICIAL CHANNEL DJ KRMAK

Školska uprava Požarevac je reagovala po saznanju da je spot "Profesorica" emitovan, a direktorka škole je tada dala izjavu u kojoj je navela da nije bila upoznata sa scenariom muzičkog spota.

foto: PRINTSCREEN / YOUTUBE / OFFICIAL CHANNEL DJ KRMAK

Prema saznanjima Ministarstva, direktorka škole za odluku o ustupanju prostora nije imala saglasnost Republičke direkcije za imovinu.

DJ Krmak, podsetimo, u svom opusu ima i pesme: "Cijelo selo šmrče bijelo", "Eros Bosančeros", "Ima se, može se", "Silikoni", "Karai me", "Moja draga vijagra", "Seljak i manekenka"... Pesma "Profesorice", koja je na ovaj način samo dobila na publicitetu, za tri dana je na Jutjubu imala više od 400.000 pregleda.

(J. J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.