MEDIJSKA KAMPANJA „ZAJEDNO, MI SMO SRBIJA'“ PODRŽANA OD NACIONALNOG SAVETA ROMA
Foto: Filip Plavčić

ravnopravnost

MEDIJSKA KAMPANJA „ZAJEDNO, MI SMO SRBIJA'“ PODRŽANA OD NACIONALNOG SAVETA ROMA

Kancelarija za ljudska i manjinska prava, odnosno Vlade Republike Srbije započela je nacionalnu medijsku kampanju pod nazivom „Zajedno, mi smo Srbija'“

Objavljeno: 14:05h

Nacionalni savet romske nacionalne manjine podržao je medijsku kampanju „Zajedno, mi smo Srbija'“ koju sprovodi Kancelarija za ljudska i manjinska prava uz podršku partnera, institucije Poverenika za zaštitu ravnopravnosti Republike Srbije, Ludvig Bolcman instituta iz Austrije i Kancelarije za nacionalne manjine Republike Slovenije.

Kancelarija za ljudska i manjinska prava, odnosno Vlade Republike Srbije započela je nacionalnu medijsku kampanju pod nazivom „Zajedno, mi smo Srbija'“ premijernim emitovanjem promotivnog spota na RTS-u, u petak 30. juna.

foto: Filip Plavčić

Kampanjom će biti poslata poruka da je bez obzira na razlike potrebno da se poštujemo, razumemo i podržavamo, kao što sam slogan kampanje i poručuje. Kampanju će pratiti i radio spot koji će se emitovati na radio stanicama PLAY i HIT FM, kao i bilbordi koji su već postavljeni u Nišu, Novom Sadu, Novom Pazaru i Subotici.

Kampanju finansira Evropska unija, a kofinansira Vlada Republike Srbije. Ova kampanja jedna je od aktivnosti tvining projekta „Podrška unapređenju ljudskih prava i nulta tolerancija za diskriminaciju“ koji je trajao 22 meseca, a koji je Kancelarija za ljudska i manjinska prava realizovala sa institucijom Poverenika za zaštitu ravnopravnosti Republike Srbije, Ludvig Bolcman institutom iz Austrije i Kancelarijom za nacionalne manjine Republike Slovenije.

Pogledajte spot za kampanju:

(Espreso.co.rs / romskinacionalnisavet.org.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.