ZA IZBAČENE PORODICE PRIKUPLJENO 78.000 DINARA! Građani prikupili pomoć za ljude koji NEMAJU KROV NAD GLAVOM! (FOTO)
Foto: Espreso

sloga pre svega!

ZA IZBAČENE PORODICE PRIKUPLJENO 78.000 DINARA! Građani prikupili pomoć za ljude koji NEMAJU KROV NAD GLAVOM! (FOTO)

Organizatori su se zahvalili svima, a građani Srbije dokazali da jedni drugima najviše pomažu

Objavljeno:

Tokom vikenda, u subotu 1. jula održana je humanitarna žurka za izbačene porodice na platou kod Filozofskog fakulteta. Kako su organizatori akcije najavili, cilj je bio prikupljanje novčanih sredstava za sve porodice koje su proteklih meseci bile na udaru i na ovaj ili onaj način izbačene iz svojih domova.

Nekoliko porodica je izbačeno na ulicu, uprkos pokušajima građana, samih porodica i njihovih advokata da iseljenje spreče pravnim putem, ali i akcijama građana kao što je "Živi zid", gde su im se priključili i učesnici Protesta protiv diktature i drugi.

Kako je objavljeno na Fejsbuku, humanitarna žurka je u potpunosti uspela, građani su pomogli jedni drugima, pokazali solidarnost i prikupljeno je 78.600 dinara!

foto: Printscreen / Facebook

Prema rečima organizatora akcije, novac će u narednim danima biti raspoređen porodicama Havatmi, porodici Tarek i Anđi Dailov.

Podsetimo, Branka Havatmi i njen sin koji boluje od cerebralne paralize, sa invaliditetom od 80 odsto, izbačeni su 6. juna iz svog stana, prilikom čega je Tarek završio u bolnici. Branka je izbačena zbog duga od 6000 maraka starog 25 godina. Iako je bila spremna da plati dug, izvršitelj Nenad Botorić joj nije dao tu mogućnost, već je bez njenog znanja prodao stan i izbacio ih na ulicu.

VIKA, PA SPUŠTANJE SLUŠALICE: Pozvali smo izvršitelja da pitamo zašto je stan na Dorćolu prodao 70.000 evra ispod cene

foto: Espreso

DRAMA NA DORĆOLU! Branku s bolesnim sinom IZBACUJU NA ULICU, izvršitelj im prodao stan 70.000 evra ispod cene! (VIDEO)

Julijana Terek je 2. juna zajedno sa svojim sinom izbačena iz objekta u kojem je živela 25 godina. Iako se Julijana bavila humanitarnim radom kojim je na taj način i u dogovoru sa vlastima otplaćivala zakupninu tog prostora, vlast je odlučila da se prostor pretvori u nešto drugo i Julijanu izbaci na ulicu.

NOVA DRAMA JULIJANE SA DEDINJA: Izvšitelji jutros u 7 obili bravu i NA KVARNO upali u stan! (UŽIVO) (VIDEO)

foto: Printskrin / Kurir.Tv

Anđa Danilov je baka od 80 godina koja živi sama u Ruskom selu kod Kikinde. Praktično je nepokretna i ima teško oštećenje vid. Pokušavaju da joj zaplene imovinu zbog duga od 9800 dinara koji je sada sa kamatama 25000 dinara. Njena penzija iznosi 9700 dinara!

Celokopuna program žurke bio je koncipiran oko elektronske muzike. Organizatori su se zahvalili svima, a građani Srbije dokazali da jedni drugimanajviše pomažu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.