NA IVICI OBRAČUNA: Gnevni putnici Er Srbije u žestokom klinču sa posadom zbog agonije u kojoj se nalaze! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Adriamedia.tv

I dalje traje

NA IVICI OBRAČUNA: Gnevni putnici Er Srbije u žestokom klinču sa posadom zbog agonije u kojoj se nalaze! (VIDEO)

"Rečeno nam je da će u toku noći stići deo za avion koji je bio pokvaren, te da ćemo nakon popravke odmah poleteti", kaže putnica napominjući da nije bilo reči ni pomena o tome da se pošalje drugi avion po zarobljene putnike

Objavljeno: 20:32h

Putnici Er Srbije više od 24 sata zarobljeni su na aerodromu u Atini! Prema poslednjim informacijama, avion iz Beograda, posle pisanja "Kurira", sleteo je u Atinu oko 18.50 časova, pa se očekuje da poleti do 20 časova!

Putnici na otkazanom letu Er Srbije na liniji Beograd-Atina, koji je trebalo da poleti juče u 15.35 časova, imali su žestoku raspravu sa članovima posade o čemu svedoči i video do koga smo došli.

Redakciji Kurira javilo se nekoliko revoltiranih putnika koji su zgroženi činjenicom da u Beograd ne mogu da se vrate već 24 časa.

- Ušli smo u avion juče oko 15.30 časova, da bi nakon 4 sata ustanovili da je avion pokvaren i da će kasniti. Nekoliko puta su nas iskrcavali, pa ukrcavali, neprekidno navodno pokušavajući da osposobe letelicu - kazala je za Kurir jedna od putnica iz aviona.

Ona tvrdi da su nadležni iz Er Srbije tek u 3 časa posle ponoći putnike smestili u hotel.

foto: Kurir

- Rečeno nam je da će u toku noći stići deo za avion koji je bio pokvaren, te da ćemo nakon popravke odmah poleteti - kaže putnica napominjući da nije bilo reči ni pomena o tome da se pošalje drugi avion po zarobljene putnike.

Kako saznajemo, agonija putnika trajala je do popodneva, kada su se ponovo ukrcali u avion.

"Er Srbija" je danas saopštila da je u Atinu uputila avion da preveze putnike koji više od 24 sata čekaju da krenu za Beograd.

foto: Kurir

Srpska aviokompanija je potvrdila je da je let JU513 iz Atine za Beograd još uvek odložen usled tehničkih poteškoća i da je po putnike poslala drugi avion, dok se tehničko pitanje ne reši.

- Er Srbija pruža svu neophodnu podršku gostima i radi na tome da se minimiziraju sva posledična kašnjenja - piše u saopštenju.

foto: Kurir

Kompanija ističe da žali zbog eventualnih neprijatnosti prouzrokovanih gostima, i da čini sve što je u mogućnosti kako bi let krenuo što pre.

- Bezbednost gostiju je najvažniji prioritet za Er Srbiju - napominje se u saopštenju.

(Espreso.co.rs / Izvor: Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.