UZMI TO DETE U RUKE! Vozač izbacivao majku sa dvoje dece iz autobusa, jeziva scena ZGRANULA PUTNIKE!
Foto: Nebojša Mandić

popio prijavu

UZMI TO DETE U RUKE! Vozač izbacivao majku sa dvoje dece iz autobusa, jeziva scena ZGRANULA PUTNIKE!

Nakon što je ušla u autobus sa decom vozač joj rekao da mora da uzme bebu u ruke i da je drži u krilu

Objavljeno:

U gradskom prevozu se svakodnevno dešavaju čudne situacije, ali ova je uspela da iznervira veliki broj ljudi. Zamislite da na ovoj paklenoj vrućini krenete čekate autobus sa malim detetom i bebom u kolicima? I onda kada autobus napokon dođe, vozač se izdere na vas.

Jedna mama je podelila na Fejsbuku svoje više nego neprijatno iskustvo kada je ušla u autobus na liniji 705. Nakon što je ušla u autobus sa decom vozač joj rekao da mora da uzme bebu u ruke i da je drži u krilu.

Majka je objasnila vozaču da ne može jer dete spava, ali se i požalila da je u autobusu previše hladno od klima uređaja.

PODVODNI SVET ADE CIGANLIJE: Ako ste se pitali šta vas pipka dok plivate, evo odgovora! (VIDEO)

Njihova rasprava je trajala desetak minuta u kojoj je on vikao na nju, pokušavao da je izbaci i nije želeo da krene. Sin od tri godine je tada počeo da plače, a majka je na kraju sa decom napustila vozilo.

Naravno, ona je ovo nepropisno ponašanje vozača prijavila nadležnim službama. Nadamo se da će biti sankcionisan, jer ovakvo ponašanje je nedopustivo prema bilo kome, a još neprihvatljivije kada su u pitanju žene sa decom.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.