PRE GODINU DANA TOLIKO SE DRAO NA PRODAVCA LUBENICA DA JE OVAJ UMRO NA MESTU! Danas je komunalac vraćen na posao, a čak je TUŽIO firmu!!! (FOTO)
Foto: Printscreen/Twitter/@Kamikaza27

porodica preminulog očajna

PRE GODINU DANA TOLIKO SE DRAO NA PRODAVCA LUBENICA DA JE OVAJ UMRO NA MESTU! Danas je komunalac vraćen na posao, a čak je TUŽIO firmu!!! (FOTO)

Prodavac je nekoliko puta ponovio da je imao infarkt, na šta mu je komunalni policajac odgovorio da će učiniti sve da dobije i treći

Objavljeno: 17:27h

Velika nesreća pogodila je prošle godine Ljuljanu Beljić, nevenčanu suprugu Vladana Marinkovića, koji je preminuo nakon rasprave sa pripadnicima komunalne policije.

Vladan je naime, godinama prodavao lubenice na Vidikovačkoj pijaci, gde je uredno plaćao tezgu na mesečnom nivou.

Međutim, krajem juna 2016. godine komunalni policajci su pokušali da legitimišu Marinkovića kako bi mu napisali kaznu, jer je njegova paleta sa lubenicama bila 20 centimetara van pijačnog prostora. Tada je nastala rasprava između nesrećnog čoveka i dva komunalca.

Prodavac im je nekoliko puta ponovio da je imao infarkt, na šta mu je jedan od njih odgovorio da će učiniti sve da dobije i treći. Nakon što su komunalci otišli, Marinkoviću (55) je ubrzo pozlilo i umro je.

Jedan korisnik društvene mreže Tviter, postavio je priču o tragičnom događaju i njegovim posledicama na porodicu preminulog Marinkovića. Komunalac koji je zbog pomenutog incidenta neko vreme bio suspendovan, vraćen je na posao, isplaćene su mu sve plate retroaktivno, a čak je i tužio firmu jer mu je bilo uskraćeno da radi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.