ANDRIJANA JE NA ČASU FIZIČKOG SAZNALA DA IMA TUMOR: Pomozimo ovaj devojčici, budimo humani!
Foto: Budihuman.rs

mali borac!

ANDRIJANA JE NA ČASU FIZIČKOG SAZNALA DA IMA TUMOR: Pomozimo ovaj devojčici, budimo humani!

Pomozimo Andrijani! Upišimo 325 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj!

Objavljeno:

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Andrijanu Jovanović (1999).

Za Andrijanu je to mogao biti još jedan običan školski dan, dok se nije onesvestila nakon časa fizičkog vaspitanja usled jakog bola koji je osetila na levoj polovini grudnog koša.

ONESVESTILA SE USRED RFZO, A NIKO NI DA SE POMERI: Užasna gužva i redovi, žena na podu, SVI OKREĆU GLAVU! (VIDEO)

foto: Budihuman.rs

Hospitalizacijom i analizama ustanovljeno je da joj je pukao tumor koji se nalazi između 4 i 5 rebra. Dijagnostikovan joj je Juingov (Ewig) sarkom.

Andrijana je zadržana na intezivnoj nezi, jer se pojavila se voda u plućima usled pucanja tumora. Odmah nakon dobijenih rezultata sa biopsije, počela je da prima agresivnu hemioterapiju. Trenutno je peti ciklus hemioterapije u toku.

Omogućimo Andrijani da ode na hitnu operaciju u Italiju od koje joj zavisi život.

Pomozimo Andrijani! Upišimo 325 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Spasimo Andrijani život! Budimo humani!

Napomena: Korisnik je u mogućnosti da raspolaže sa novcem prikupljenim od SMS poruka, tek od momenta kada operater mobilne telefonije uplati novac na račune Fondacije. Operater na račun Fondacije uplaćuje samo sredstva koja je sam uspeo da naplati od donatora i to u periodu od 2 do 3 meseca od slanja SMS poruke.

(Espreso.co.rs / budihuman.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.